Simpsonovi pre 15 godina?

Da je tema predikcija dogadjaja bila bi jedna prica, a ako je tema namestaljka, ima i mnogo boljih filmskih primera...
Npr decija serija u kojoj je Obama srednjoskolac i stvarno se javlja njegov lik, sa sigurnom porukom da ce biti predsednik....
Plus i saljivo oko toga...kao to se zna sigurno , a saljivo je nesigurno...

Usadjivanje ideje je odavno vazno....

Ono sto ne valja je sto je trenutno na vazenju usadjivanje rigged logike...tj sve je ispravno samo kao detalji su namesteni...
Evo na primeru sutrasnjem...
Aliexpres sutra ima onu 11.11 rasprodaju, ali je vecina stvari namestena...

Znaci od namestanja ko ima kupone, do namestanja firmi koje ce namerno biti lazne, pa do namestanja nekim firmama koje ce ponesto da zaebu....ono do 18%...

Ono sto je vazno reci, je da je danasnji svet usadjivanjem ideje da je sve to nebitno samo je zivot bitan, opredeljen da bude ovca za sisanje bas na tim sitnicama...
To glupima nista ne znaci oni to i ne primecuju , samo im nekad bude krivo, a nekad i ne razlikuju to od svoje gluposti....
Npr poistovecuju to sto nesto nisu shvatili sa necim sto je namestaljka...
Npr red se ceka u prodavnici od delikatesa, osoba koja ceka 45 min kod mesa nece dobiti nista i poludece, ali ce izjednaciti to sa situacijom da mnogi upadaju preko reda....

Takodje slican primer je poljoprivrednik koji ne dobija pomoc i neku olaksicu, ali zato sto ne napise i ne konkurise kako treba...izjednaci se sa poljoprivrednikom koji prica kako je vlast korumpirana i namesta svojima.....( U Srbiji je ovo drugo vecinsko, ali pocinje od ovog prvog....kakav narod takva se posle napravi vlast, tj kad te optuzuju da si lopov, onda na toj funkciji ostaju samo lopovi)...

Sve namešteno unapred. Ja objasnio malo ovde:

http://forum.krstarica.com/showthread.php/772229-Donald-Trump-i-proročanstvo-Tarabića

Ojha.

- - - - - - - - - -

Da je tema predikcija dogadjaja bila bi jedna prica, a ako je tema namestaljka, ima i mnogo boljih filmskih primera...
Npr decija serija u kojoj je Obama srednjoskolac i stvarno se javlja njegov lik, sa sigurnom porukom da ce biti predsednik....
Plus i saljivo oko toga...kao to se zna sigurno , a saljivo je nesigurno...

Usadjivanje ideje je odavno vazno....

Ono sto ne valja je sto je trenutno na vazenju usadjivanje rigged logike...tj sve je ispravno samo kao detalji su namesteni...
Evo na primeru sutrasnjem...
Aliexpres sutra ima onu 11.11 rasprodaju, ali je vecina stvari namestena...

Znaci od namestanja ko ima kupone, do namestanja firmi koje ce namerno biti lazne, pa do namestanja nekim firmama koje ce ponesto da zaebu....ono do 18%...

Ono sto je vazno reci, je da je danasnji svet usadjivanjem ideje da je sve to nebitno samo je zivot bitan, opredeljen da bude ovca za sisanje bas na tim sitnicama...
To glupima nista ne znaci oni to i ne primecuju , samo im nekad bude krivo, a nekad i ne razlikuju to od svoje gluposti....
Npr poistovecuju to sto nesto nisu shvatili sa necim sto je namestaljka...
Npr red se ceka u prodavnici od delikatesa, osoba koja ceka 45 min kod mesa nece dobiti nista i poludece, ali ce izjednaciti to sa situacijom da mnogi upadaju preko reda....

Takodje slican primer je poljoprivrednik koji ne dobija pomoc i neku olaksicu, ali zato sto ne napise i ne konkurise kako treba...izjednaci se sa poljoprivrednikom koji prica kako je vlast korumpirana i namesta svojima.....( U Srbiji je ovo drugo vecinsko, ali pocinje od ovog prvog....kakav narod takva se posle napravi vlast, tj kad te optuzuju da si lopov, onda na toj funkciji ostaju samo lopovi)...

Lepo objašnjeno...

Pa duso draga ona je sve to vec odavno platila jer je bila uvjerena u pobjedu.Citavu plejadu muzicara je pridobila.To vidjeh neki dan.Cak i Bon Dzovija....Nesto mi krivo zbog toga,al znam da su oni samo marionete....Inace ne pratim odavno ni Homerovu familiju.Nekako mi se cini da sam vec to prerasla......:(

Interesuje me da li je ovo istina ili nameštaljka, šta vi mislite?

Da li su tvorci Simpsonovih zapravo predvideli kampanju i pobedu Donalda Trampa?

Imaju slike i video, samo što su od 2015 ne kao što se tvrdi 2006 godine, po stranim forumima to žvakano prošle godine. :mrgreen:

- - - - - - - - - -

Pa duso draga ona je sve to vec odavno platila jer je bila uvjerena u pobjedu.Citavu plejadu muzicara je pridobila.To vidjeh neki dan.Cak i Bon Dzovija....Nesto mi krivo zbog toga,al znam da su oni samo marionete....Inace ne pratim odavno ni Homerovu familiju.Nekako mi se cini da sam vec to prerasla......:(

Samo da te pozdravim, naravno stari smo koliko se osećamo, :)

Poslednja izmena:
Pa ok, kad sam već otvorila temu red je i da objasnim zašto sam je otvorila i to baš ovde. Iskreno, očekivala sam da će teoretičari zavere i mrzitelji svega ljudskog
da pišu i šire priču što je meni zanimljivo za čitanje ali nije se desilo.
Ok, to je samo znak da više niko ne veruje u proroke, proročice i neke globalne zavere, što je više nego pozitivno.

Objašnjenje za ovakva "pogadjanja" i generalno za sva proročanstva ne leži u nekoj nevidljivoj moći tamo nekog proroka već u znanju pojedinca da iskoristi slike poznate većini
a koje su iz prošlosti tj. detinjstva. Konkretno ovde je Tramp taj koji je iskoristio crtani film da bi izvršio marketinški atak na podsvesno kod ljudi koji su gledali
Simpsonove. Čak je i istu crvenu kravatu, poput one u crtanom filmu, nosio tokom cele kampanje...
Dakle, Tramp je iskoristio crtani da bi osigurao glasove onih koji su bili na klackalici tj. dilemi za koga da glasaju a kad je čovek u dilemi on koristi podsvest
da reši problem...jednostavno...:)
Bravo za tim psihologa iz Trampove ekipe..

Back