simpli d best il` mora slozenije

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

dive

Legenda
Poruka
61.234
jednostavno, prosto ili slozenije?
kakav vam je stil konverzacije?
da li svojim stilom ostavljate jasni utisak onoga sto hocete da kazete :hvala: ili ste neshvaceni :rida:

ja volim nekad simpl nekad horor..
na to horor :per: navuku se nevine dusice, al se diskusija razvije :lol:

aj sad vi :aha:

pa sad zavisi koliko je neko otvoren i uopsteno bistar da razume sarkazam i da li je konkretan..sazet i bez suzdrzavanja sagovornik..nekima sam nezanimljiv narocito ako pricam o konkretnim ozbiljnim zivotnim situacijama..tu je odmah neko povlacenje i potrebno im je neko lakse stivo..takve smatram istripovanim i dizem ruke..ako se nadovezuju i padne kapiranje tu i ne treba nista reci

da li svojim stilom ostavljate jasni utisak onoga sto hocete da kazete :hvala: ili ste neshvaceni :rida:

Pa kapiram na sta ciljas :lol: , ali umnogome zavisi od sagovornika,teme, trenutnog raspolozenja, pak neke dobre ili lose procene...
A da poprilicno sam ubedljiva, ali i cesto neshvacena ne zbog konverzacije nego zbog sopstvenih dela...

Ponekad mi je samo bitno da me shvate oni sa kojima se kapiram. Ponekad je prica za sve, pa kako ko shvati.

Posle par prozivki ovde da sam "zakukuljila u stilu sanu clana" postove, pocela sam da vodim racuna i... jednostavno sam se uprostila. :sad2:

Zivim kao pocetkom dvadesetog veka kada su ljudi, njihove misli, osecanja i postupci bili slozeni a sam njihov zivot i zivot drugih oko njih veoma, veoma jednostavan.

Ako je neko razumeo sta sam htela ovim reci onda znaci ni u izrazavanju nisam mnogo slozena a ako nije onda to znaci da kao i obicno u komunikaciji komplikujem bez veze i potrebe.

Svakakav, zavisi od sagovornika. A zavisi i kakav mi je dan.
Uglavnom sam direktna. Ne ispitujem navalentno, slusam, pamtim kao slon...volim duhovite ljude, i kad me i samu uhvati-Da se tako duhovovito izrazim,mometi...
Ne volim viku, psovke...mada sam gadna kad me ponese atmosfera. :rumenko: Srecom, retko sam isprovocirana do te mere.
Volim kad mi neko drzi paznju pricom...kad mi nadje zicu, uh...

dosadna sam
iznosim cinjenice i smaram ljude
uopste nemam tolerancije za druge u razgovoru i stalno upadam u rec
moram da radim na tome

ja sam jednostavna osoba,pa se tako i izrazavam,
mada mi se desilo par puta da su me pitali,a sta si u stvari htela da kazes:lol:
na kraju ne znam ni ja :)
nemam razumevanja za one koji obrazlazu svoj stav pricajuci do besvesti
nemam razumevanja ni za one koji pisu uzivajuci u odjeku svoga glasa
niti za one koji od najobicnije teme prave svoj literarni sastav

Često prekidam sagovornika, osim kad moram da se pravim fina. Neki mi to zameraju, ali ko ih šiša (ok, smanjim malo doživljaj, da ne ispadne sada baš da ne prihvatam sugestije :P )
Ipak, najlepši razgovori su mi oni uz obostrano prekidanje, gde svako priča svoje, u pola tuđe rečenice - a razumemo se. Nije šala.

Poslednja izmena:

Back