Simpatije iz osnovne i srednje i tako to

U poslednje vreme mi se dešava fenomen da mi se javljaju neke silne ženke iz osnovne i srednje i da mi kažu kako sam im se ja tada sviđao ...
Naravno sad su verene, udate itd ...

E sad, moje pitanje je zašto čekate 10 godina da ovo izustite .... ???

Kao što i sam kažeš tada si im se sviđao,ali više ne i zato im to sad uopšte nije teško reći.

Evo ja malo da te razuverim...z:mrgreen:
Sa distance od toliko godina lakse je da se neke male tajne priznaju a i sada nam se cini da su to bile ne znam kakve simpatije a ono u stvari bilo bez veze nesto samo parcetom srca obelezeno...Imamo taj obicaj da nesto sto je bilo nekada(sad se prepricava) preuvelicavamo..
Nista se ne sikiraj,da su one bile tako stvarno i strasno zaljubljene dosla bi ta vest do tebe.Nego sad kriza godinica pa malo da provere koliko ih ima u nekim decacima..Dal su negde ostavile traga...
A i sta ce ti neka koja nije smela da kaze i pokaze da joj se svidjas...Batali!z;)
Btw.meni se desilo pre jedno pet sest godina sledece..
Taman sam rodila devojcicu i setamo ona,njen tata i ja Mercatorom kad op..naletesmo na mog druga iz gimanzije koji bejase dobar frajer,veslac,onako gradjen ko lutka i pritom decko jedne devojke iz razreda pored mog.Ziveli smo u istom kraju pa se nase druzenje uglavno svodilo na sretanje na putu do skole i natrag..
I elem,on sa zenom,onako simpaticno zaobljenog stomaka,mi sa druge strane i Bog zna kako se izljubismo i sve,i ja kazem nesto u stilu kako mi je drago da se ozenio i da cekaju bebu i bla bla...a on ni pet ni sest:Pa,eto ozenio sam se,kad me ti vec nisi htela....:eek:
Svi ostali bez teksta..
A nisam ni znala da treba da ga ocu ili necu,niti je davao i najmanje signale,i pritom bio onolko zaljubljen u tu Sonju..
Lupeta bez potrebe...Da vam ne pricam koliko dana sam morala da slusam prozivke dragog mi muza kako tu aferu nisam prijavila,i zasto ga nisam htela kad je tako zgodan...A sta je njemu ona jadna zenica rekla..Nikada necemo saznati.
Da sam ga nekada posle srela rekla bih mu da je KRETEN nad kretenima.

U poslednje vreme mi se dešava fenomen da mi se javljaju neke silne ženke iz osnovne i srednje i da mi kažu kako sam im se ja tada sviđao ...

ko to miz:lol:z:p
e stvarno prvi put čujem da se neka žena javlja svojoj prvoj lsimpatiji a da je udata ili verena i to posle toliko vremena

Hehehe, pa tad kad je bilo važno, valjda ti treba da primetiš devojku, a ne ona tebi da se nabacuje. Da ti se neka od njih sviđala, ti bi nešto preduzeo. U suprotnom, ima li svrhe da su ti i tada rekle???
A posle toliko godina je to sve jako slatko i nebitno, pa onda zašto se ne bi izreklo?
Ako ništa drugo, ono barem da se gleda tvoja zblanuta faca u tom momentu z:mrgreen:

..ima par likova iz tog doba kojima nisam rekla da mi se kao, jel, svidžaju... što bih kad naša komunikacija i odnos uopšte nije vodio ničemu ... jer onda je bilo i da se onako potpuno budalasto kao zaljubiš u nekog , pa kao "joj" :) ...dakle, kad nekom govoriš tako nešto ,onda mu "bacaš loptu" :) , a što bi bacao loptu ako nisi siguran da želiš da "igraš" ..jel tako ..ja sam ti odmah rekla da si sladak , bez namere da bacam loptu :))

odem ti ja nedavno u opstinu da izvadim uverenje o drzavljanstvu, kad za salterom zena koja je je bila zaljubljena u mene u osnovnoj.. pichi ona pljeskavicu, ne obraca paznju.. a onda digne pogled i pocrveni ko dete.. kazem joj: "prijatno", a ona se zahvali i nespretno mi pruzi pljeskavicu kroz salter: "oces malo".. eh, kako su bili slatki ti trenuci vracanja u mlados' :)

Je vi to meni organizovano pumpate ego il šta?
Gde su oštrokondže?

Мене неко звао?
И кога брига шта је било пре 10 година?
Те емоције се не могу вратити јер ја нисам иста особа као пре 10 година
А сада ми се свиђају потпуно другачији мушкарци него тада

Back