Simpatija iz razreda...

mr. Vucic 15

Početnik
Poruka
1
Pozdrav ljudi, ovo mi je prva tema koju otvaram, pa se nadam da cete mi pomoci. Naime, imam drugaricu iz odeljenja koja mi se svidja, ali nisam siguran da li se ja njoj svidjam. Juce mi je dok smo se dopisivali poslala poljubac, a danas je pristala da ide samnom kuci duzim putem sami. Cesto mi se osmehuje, znam da to moze biti neki znak, al' ona je ustvari takva. Pomagajte ljudi, valjda imate neka iskustva sa necim slicnim.

jebote, ovde nikad niko ne ume da proceni da li se svidja devojci... a i da im ta devojka kaze: Eee, svidjas mi se, onda bi opet bili u fazonu: Stvarno ne znam sta da radim, pomagajte :sad2:
Pa, da li je moguce -.- sta se desava s momcima, sta cekate, da neko smuva devojku za vas?
Ima milion ovakvih tema, pa pogledajte malo, kad vec sami necete nista da smislite i pokusate... ne kazem da je jednostavno, devojke jesu komplikovane na neki nacin, ali to ranije nije navodilo momke/muskarce da se ponasaju kao devojcice.
Ovo kazem zbog svih onih koji su svracali ovde sa istim ''problemom''

Mnogo ih je u zadnje vreme sa tim problemom. Ili ima nešto u zraku ili je krenulo novo doba.

Pa da, vidis koliko ih je... -.- ja zaista ne znam sta je, ali moji drugovi se nikad nisu ovako ponasali, niti sada to rade, a oni su stariji malo.. a i drugi momci koje znam, a isto su malo stariji od mene, nisu imali takvu frku da preduzmu nesto, cak i kad su oni sami bili klinci... sve mi se cini da je do novog doba... (:

^Danas bez fejsbuka nista ne mozes :v Takva je i moja prokleta generacija... Sve preko fejsa

A sto je najjace i ribe nece da te pogledaju ako im se prvo ne javis preko fejsa, ako im pridjes ovako samo te pogledaju i "izvini molim te?"

A kasnije te dodaju na fejsu i muvaju te.... :lol:

^Danas bez fejsbuka nista ne mozes :v Takva je i moja prokleta generacija... Sve preko fejsa

A sto je najjace i ribe nece da te pogledaju ako im se prvo ne javis preko fejsa, ako im pridjes ovako samo te pogledaju i "izvini molim te?"

A kasnije te dodaju na fejsu i muvaju te.... :lol:

a sta je s nama koji do juce nismo imali fejs, pa smo nekako ipak imali veze? :D
ali inace, evo gledam po sebi, koliko mi je idiota prislo ovako u gradu, to nije moguce.. bas idiota.. i kako covek da ne postane nepoverljiv? :cool: tako da, mozda i te tvoje zauzmu takav stav iz istog razloga, pa se posle raspitaju, i kad cuju da nisi ludak neki, onda ti se jave na fejsu :D

Fora je što se razni idioti na fejsu promovišu kao šmekeri. Tako da je face opasniji nego uživo kad ti prilaze. A i uživo će barem idiot da ti plati piće, šta će na fejsu da uradi, da ti lajkuje sliku? Pf. Doduše, jadne duše bi danas ubile za lajk, ali svejedno...
No, kad pogledam one male žgoljave klince, a imaju po hiljade lajkova na slici, zapitam se, šta danas devojke smatraju lepim?

Poslednja izmena:
Fora je što se razni idioti na fejsu promovišu kao šmekeri. Tako da je face opasniji nego uživo kad ti prilaze. A i uživo će barem idiot da ti plati piće, šta će na fejsu da uradi, da ti lajkuje sliku? Pf. Doduše, jadne duše bi danas ubile za lajk, ali svejedno...
No, kad pogledam one male žgoljave klince, a imaju po hiljade lajkova na slici, zapitam se, šta danas devojke smatraju lepim?

pa da, moze da bude opasno i to preko fejsa, ako se upustis u nesto s nekim pootpuno nepoznatim, a ne osiguras se nekako xD rizicno je to. mada i ne mora biti, evo dve drugarice su tako nasle momke i zajedno su dugo, super im ide. a ovi uzivo mogu biti opasni jer ima napadnih... -.- a tek ako uzmes pice od njih, gotov si, neces ih se otresti nikad. ima i normalnih, naravno, nego kad vec pricamo o ovim jezivim...
a ne znam sta se smatra lepim.. ukusi su razliciti i to je tako oduvek, ali kad vidis da neko ko stvarno bezveze/prosecno izgleda, ima po milion tih lajkova, onda znaj da nije to zbog izgleda, nego zbog drugih faktora.. zbog popularnosti, moci neke vrste, nekad i para i ko zna cega jos. ili tako neko krene da se namece kao super frajer, pa se neko primi, pa se onda procuje kako je taj neko prelep, i onda gomila ljudi automatski to prihvati.. isto vazi i za devojke.. znam takvih dosta.. gluposti :roll:

Instaliraš anti-virus i sigurna si. :lol:
Dobro, ne znam šta ti smatraš idiotom, da l' ružne ljude, seljačine ili nešto drugo, ali čak i takvi na fejsu mogu biti šta god oni požele ako se postave kako treba. Viđao sam.
Izgleda kao da se danas cene totalno druge vrednosti. Tačnije, kakav uspeš da budeš na fejsu takvog će te smatrati i van. A niko se na fejsu ne predstavlja potpuno onakvim kakav stvarno jeste.

A što se tiče lepote...kao što su nekad bucke sa širokim kukovima bile popularne, tako su danas popularni tj. ''lepi'' oni sa mnogo lajkova.
Ne zbog samih lajkova koliko zbog naizgled opšte prihvaćenosti od strane društva.

Ljudi su ovce. Kad traže nekoga sa kime će provesti ostatak života, nije im bitno toliko da se njima samima svidi koliko mora da se svidi drugima. Sve je reklama.

Poslednja izmena:
Meni je to preko neta totalno retardirano. I neko vas pita, kako ste se upoznali, a vi kažete: "Preko fejsa" :lol: pa gde je tu romantika :mrgreen:

Slazem se s ovim...

Ali eto sad me dodala neka devojka, pitala me da izadjemo, preko fejsa :/

A znam je uzivo vec neko vreme i nista ne prica.

S druge strane, ne znam koliko puta sam prisao devojci uzivo, u kaficu, ili te otkaci ili popije pice i ode. Retko koja ostane sa tobom...

A onda te te iste dodaju na fejsu i kao: "Izvini bila sam sa drugaricom, bilo mi je glupo bla bla, hoces da izadjemo samo ja i ti?"

Jok meni nije bilo glupo da ti pridjem pred celim kaficem i tom drugaricom i popijem ispalu. Mrs bre u picku materinu...

A kad odlucim da se zajebavam i krenem random devojkama na fejsu da saljem smajlice pa eventualno ih pitam da izadjemi prodje u 80% slucajeva...

Nacisto skrenula generacija, ebo ih fejs.

Meni je to preko neta totalno retardirano. I neko vas pita, kako ste se upoznali, a vi kažete: "Preko fejsa" :lol: pa gde je tu romantika :mrgreen:

''Poslao mi smajliiii preko facebook-a'' :mrgreen:

I ja se slažem.

Slazem se s ovim...

Ali eto sad me dodala neka devojka, pitala me da izadjemo, preko fejsa :/

A znam je uzivo vec neko vreme i nista ne prica.

S druge strane, ne znam koliko puta sam prisao devojci uzivo, u kaficu, ili te otkaci ili popije pice i ode. Retko koja ostane sa tobom...

A onda te te iste dodaju na fejsu i kao: "Izvini bila sam sa drugaricom, bilo mi je glupo bla bla, hoces da izadjemo samo ja i ti?"

Jok meni nije bilo glupo da ti pridjem pred celim kaficem i tom drugaricom i popijem ispalu. Mrs bre u picku materinu...

A kad odlucim da se zajebavam i krenem random devojkama na fejsu da saljem smajlice pa eventualno ih pitam da izadjemi prodje u 80% slucajeva...

Nacisto skrenula generacija, ebo ih fejs.

Toeto, kompleksi, ne smeju ništa uživo pa se sakriju iza ekrana i obave veći deo posla. A i kad te dodaju, prvo obave pretragu da vide ko si i kakav si, pa te onda tek kontaktiraju.
Mada, starije đevojke ne bi trebale biti takve, tako da...prestani se baviti žđecom. :mrgreen:

Druže reci joj da bi volio da više provodiš vremena s njom i predloži da se vidite izvan škole. Probaj, ne možeš ništa da izgubiš vidi da li vrijedi. Čim si otvorio ovakvu temu vjerovatno si veoma mlad. Pokušaj i nemoj da se stidiš, jer tvoje emocije su čiste, vjerovatno ti se i sviđa neko po prvi put. Vjeruj u sebe i svoje emocije. Samo naprijed. Držim ti palčeve. :)

''Poslao mi smajliiii preko facebook-a'' :mrgreen:

I ja se slažem.

Toeto, kompleksi, ne smeju ništa uživo pa se sakriju iza ekrana i obave veći deo posla. A i kad te dodaju, prvo obave pretragu da vide ko si i kakav si, pa te onda tek kontaktiraju.
Mada, starije đevojke ne bi trebale biti takve, tako da...prestani se baviti žđecom. :mrgreen:

Izvinite molim vas, ali nisu samo cure takve. I momci su vala. I imala sam par slučajeva. I to sve likovi Akutino godište i to. Na fejsu rečiti, uživo velika tišina. Pa ne znaš da li to da mu kažeš ili ne. Tako da ima toga sa obe strane...

pa naravno da je to problem, kad uživo imaš audio-vizuelni kontakt, i veće su šanse da zasereš :lol: Zato sam ja alkoholom sprao sve što se moglo sprati tako da sam postao flegma. Šta mislite što Henk Mudi ebe ne staje? Jes' da je u pitanju fiktivni lik, ali i Duhovni i Mudi su spoj spojeva, uz izgled imate i tu ravnodušnost koja je u tripu: i dont give a shit about anything, a onda i potpunu otvorenost ka svemu, pa uz to kao začin njegovu priču o večitoj nesrećnoj ljubavi ali koja ga ne sprečava da ebe sve što mrda :D

Back