***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
sad će da dodje samo da nam objasni kako nema šanse to njemu da se desi 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Сад сам се сетио инсерта из серије "Оно као љубав", кад Трифуновић пита ону плавушу "шта радиш вечерас?" и кад му она одговара "шта треба?" , и реално сад замишљам колико би свет био опуштенији и лепши да су људи у том фазону, да нема цимања, тврђења пазара, оно мораш нешто да причаш, као она не зна зашто сам ја ту, а ја као верујем да неће отићи у мрак после једног или два пића..
Занима ме шта ви мислите о томе?
Заправо не занима ме, ал' мораш нешто причати, замисли који би тек био смор кад би људи ћутали...
zamisli koji bi smor bio kad ne bi bilo muvanja...
svi smo glupi, samo si ti pametan![]()
reče ti našem Plja koji u ljubav ne veruje i koji smatra da je ljubav za picckice![]()
Ја мислим да треба да пређеш на даме које наплаћују своје сексуалне услуге...
То то је, мање-више, то што си навео горе...![]()
Нису сви глупи, ти јеси, ево ти и доказ.
Како могу да не верујем у љубав и да сматрам да је љубав за пи*кице? Дакле ја то нисам рекао, то си ти рекла, спојила си две ствари које не могу ићи заједно.. Па ти кажи да ниси глупа..
![]()
idi vežbaj, bar to ti dobro ide.
sam si toliko puta rekao da smo svi naučili![]()
pa baš i nisam taj tip - knjiga pamet
al' šta bi ti znao o tome dušice?
a i šta će mi pamet? da se pecaju takvi koji pucaju od inteligencije, kao ti jel? ne zasmejavaj me![]()
znam
da me vidiš uživo, tak' sam dražesna.. naravno, takvi ko ti se malo plaše da pričaju sa mnom, ne znam što, al' uglavnom sam divna)))
kako napreduje biceps?![]()
znam
da me vidiš uživo, tak' sam dražesna.. naravno, takvi ko ti se malo plaše da pričaju sa mnom, ne znam što, al' uglavnom sam divna)))
kako napreduje biceps?![]()
Не него овакви као ја немају шта да причају са тобом.. Не дижи себи цену..
Фино, имам неке повреде па не тренирам ал' фино напредује, као и све остало...
ali ja ne moram uopšte da dižem cenu sebi..ne patim od toga, kao neki..
![]()
Па не, ова прича као "плаше се", извини рибо нисам те препознао..
da se ne plaše, ne bih ja to ni rekla, pošto nimalo nisam strašna. osim kad rešim da budem ozbiljnija. moguće zato što imam glup i tup pogled![]()
vidim da sam dovoljno zanimljiva da ti držim pažnju ovde
![]()
sejnt nije kuja, pametna je i dobra ribijola plus nije smor
ja pljaka bate ne znam šta bi ti više teo od žemske![]()
oće dimaju onu stvar![]()
eto sad već bivaš bezobrazna
iako zabavna![]()
@tension: oće dimaju onu stvar
ih bre plja.. ne kennjaj, mogao si lepo da me zaobidješ, al' ti biraš da pričaš sa mnom..
noga nema nikakve veze s tim![]()