Simo Spasić optužen za silovanje

...silovatelja i nasilnika ima svuda i neko treba da se pobrine i za njih i za njihove zrtve...samo meni nije jasno zasto je ovoj drzavi tako malo stalo da porodica nestalih i prognanih sa kosova pa je dozvolila da ih ovakav lik zastupa...ok nisu ni ovi drugi politicari cvecke ali ovaj je bas preterao

Gde je gos.moderator Laci,zbog istog ovakvog prekrsaj ja sam dobio negativan poen.

Kakve veze ima Tadic sa ovom temom...cisti spam i to na kub.

Da ne ispadne da cinkarim,prosto me ne zanima sta je "gospodjica Poter" postavila ovde,ali arsini moraju biti isti za sve.z:((

А, одкуда ти знаш да нема???

Ако неко може да постави нечију слику и да каже да га плаши и да га потсећа
на манијака,
е па и мене овај потсећа на нешто ружно, нешто
што ме увек УПЛАШИ,.
.....кад год видим ту слику!!!

Poslednja izmena:
Kad bi poslali Natašu Kandić u zatvor, nju niko ne bi hteo da siluje a pitanje je da li bi neko dao da ga/je ona siluje. z:lol:

E kad bi je stavili u istu ćeliju sa Simom tu bi sigurno bilo silovanje ! Samo je pitanje ko bi koga više silovao, Sima Natašu ili Nataša Simu. z:)
Bog je rekao cuvaj se zlih....a pitali ga tko je to....znacet.ja sam ih obiljezio?! z:dm3:

spasic-v.jpg

Ovo je najgore:
Nasilje i tortura traje od 2000. godine, a nije prestalo ni nakon razvoda 2004. godine, već je postalo intenzivnije i jače. Svaki put kada bih podnela krivičnu prijavu on je bio još grublji i nasilniji, ubeđen da mu niko ništa ne može, jer je 'to što jeste'", rekla je Sandra Stanković.

Dakle, manijak više nema zaštitu.
.

kako vas nije sramota da optuzujete ovakvog coveka za bilo kakvo nasilje??
pogledajte samo kako nevino izgledaz:dm5:z:dm5:

pravoslavni su cesto bili nabedjivani i stradali od strane okupatorskih vlasti ili lokalnih njihovih zastupnika

iskrenost i doslednost je magnetski privlacila zlo i nasilje, nije prvi put

kompromitovani i necasni su uvek voleli da okaljaju, i obicnog coveka, ako nije njihov

Back