Silovanje ili ne

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Meni se ne dopada ovo kad glumci i ostali pametnjakovići se sete da se žale na nečije ponašanje nakon dužeg vremena...uglavnom silovanje i seksualno maltretiranje. Pogrešno jeste naravno ali pogrešno je i žaliti se nakon mnogo vremena....

A ovde opet. Ako se zaista volite onda se i razumete. I nema seksa kad neko ne želi.
Ili je to ipak ta dvoličnost. Nisam htela a raširila sam noge....

...
On je covjek vaseg zivota, volite ga, obozavate i jedino s njim zelite seks, ali ne taj put!
I sta on ucini? On vas uzme na silu, i nakon toga kaze nesto glupo u stilu: "Pa mislio sam da ces popustiti" i jutro poslije vam ode u ducan, skuha juhu ali se pravi da se nista nije desilo.
Ne znam, ne znam sto da mislim,
...

Погрешно схваћени сигнали,
има тога колико хоћеш у људској комуникацији !

To je silovanje, nebitno je da li je neko u braku ili vezi, ko nekoga fizičkom ili psihičkom silom prinudi na seks ili čin izjednačen sa seksom silovanje je i krivično se odgovara, to se mislim vodi i kao nasilje u porodici.

To je silovanje, nebitno je da li je neko u braku ili vezi, ko nekoga fizičkom ili psihičkom silom prinudi na seks ili čin izjednačen sa seksom silovanje je i krivično se odgovara, to se mislim vodi i kao nasilje u porodici.
Silovanje je samo ako je na silu. Dakle ako je izvršio delo silovanja. U principu ako je druga strana nevoljna, ali je ipak dala, onda nije silovanje.
Nisam siguran šta je konkretno u pitanju, pre svega što za takve stvari ne pitaš na forumu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back