bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
A šta je u braku seks nego posao?Posao?
Ja ne uživam u seksu uopšte niti sam ejakulirao u zadnjih 11 godina, a ženu moram da zadovoljim kako bih sačuvao brak ČP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A šta je u braku seks nego posao?Posao?
Pa mora tako da se "vidi" ili to onda nije to.Hmm..Ne bih tako nešto stavila u "žrtvovanje"..
Jadan ti...A šta je u braku seks nego posao?
Ja ne uživam u seksu uopšte niti sam ejakulirao u zadnjih 11 godina, a ženu moram da zadovoljim kako bih sačuvao brak ČP
A šta je u braku seks nego posao?
Što? to svesno radim, nećemo više dece, nema potrebe da zalud prosipam spermu... osim toga religija mi to ne dozvoljava...Jadan ti...
A šta je u braku seks nego posao?
On ne zna da može dati otkaz ukoliko mu nije dobro na poslu ..Kako to??!!???
Zašto to?
To baš nije zdravo.Znaš.Što? to svesno radim, nećemo više dece, nema potrebe da zalud prosipam spermu... osim toga religija mi to ne dozvoljava...
Sve što ne valja ..ubija se na startu ..Pogrešno jeste naravno ali pogrešno je i žaliti se nakon mnogo vremena....
On ne zna da može dati otkaz ukoliko mu nije dobro na poslu ..
Ili zna , nego se skupio i čeka penzionisanje..![]()
...
On je covjek vaseg zivota, volite ga, obozavate i jedino s njim zelite seks, ali ne taj put!
I sta on ucini? On vas uzme na silu, i nakon toga kaze nesto glupo u stilu: "Pa mislio sam da ces popustiti" i jutro poslije vam ode u ducan, skuha juhu ali se pravi da se nista nije desilo.
Ne znam, ne znam sto da mislim,
...
Silovanje je samo ako je na silu. Dakle ako je izvršio delo silovanja. U principu ako je druga strana nevoljna, ali je ipak dala, onda nije silovanje.To je silovanje, nebitno je da li je neko u braku ili vezi, ko nekoga fizičkom ili psihičkom silom prinudi na seks ili čin izjednačen sa seksom silovanje je i krivično se odgovara, to se mislim vodi i kao nasilje u porodici.
Nisam ja pitao, dajem odgovor.Silovanje je samo ako je na silu. Dakle ako je izvršio delo silovanja. U principu ako je druga strana nevoljna, ali je ipak dala, onda nije silovanje.
Nisam siguran šta je konkretno u pitanju, pre svega što za takve stvari ne pitaš na forumu...