Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 69.576
Pa ne kačim upravo zbog ovakvih situacija, ko bi vam ugodio? Ili je previše ili je premaloMa pusti nju, kaci ti svoje slike...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne kačim upravo zbog ovakvih situacija, ko bi vam ugodio? Ili je previše ili je premaloMa pusti nju, kaci ti svoje slike...

Tvojih je premalo. Nema te nesto.Pa ne kačim upravo zbog ovakvih situacija, ko bi vam ugodio? Ili je previše ili je premalo![]()
Pa moras da gledas prvo u pasulj, kakav je kome dan, i odobrenje da trazis za svoje objave, smes li ili nePa ne kačim upravo zbog ovakvih situacija, ko bi vam ugodio? Ili je previše ili je premalo![]()
Doduše, tvojih je previšeTvojih je premalo. Nema te nesto.
Ugledaj se na Meduzu.
I ja ga tako jedem.I ja jedem burger nozem i viljuskom, nisam jedini retard dakle![]()
Molim te da me zaobidjes i ne uzimas u usta viseTvojih je premalo. Nema te nesto.
Ugledaj se na Meduzu.
Boko, urnisa ih ti na pravdi bogaMolim te da me zaobidjes i ne uzimas u usta vise
Pa da sam znala da ce slika u kupacem i fotka socne lubenice da bude povod da mi neko sedne za vrat, onda stvarno.Boko, urnisa ih ti na pravdi boga![]()
Razočaranje si.Evo sad ce i moja.
Da se zasladim malo.Pogledajte prilog 1194452
Ma pusti, ja ga razumijem, teško je gledati nešto što ti je jako privlačno a znati da ne možeš to imatiPa da sam znala da ce slika u kupacem i fotka socne lubenice da bude povod da mi neko sedne za vrat, onda stvarno.
Ja bar temu shvatam kao caskanje o svemu i ne smeta mi kad se bilo ko raspise o nekim svojim trenutnim zezancijama. Sve dok nije otvoreno bezobrazan, naravno
Ja ti iskreno, kao žena ženi kažem, izgledaš predivno, nisi dosadna sa slikama i samo nastavi tako 
Salim se ja.Pa da sam znala da ce slika u kupacem i fotka socne lubenice da bude povod da mi neko sedne za vrat, onda stvarno.
Ja bar temu shvatam kao caskanje o svemu i ne smeta mi kad se bilo ko raspise o nekim svojim trenutnim zezancijama. Sve dok nije otvoreno bezobrazan, naravno

Ma @SilverStar i jeste ok lik, malo se možda nespretno našalio.Ne razumem i nije vazno.
Ne razumem zato sto sam ga smatrala ok likom.
Nije bila šala, toliko glupa nisamMa @SilverStar i jeste ok lik, malo se možda nespretno našalio.
Mozda se zaljubio?Nije bila šala, toliko glupa nisam
Ma pusti, uvek ce biti provokacija, dok im mi pridajemo na znacaju.Laku noc svima
A mozda je u sumi?Mozda se zaljubio?![]()

Pa nije u teen godinama da se zaljubi u sliku i slova, šalio se!Mozda se zaljubio?![]()
Ma ko hoce da se ubije??Jelte a el ovde uvek bilo onakvih psihopata il to samo periodično nailaze ko eto ovih dana prvo onaj mali što fejkovo smrt pa sad ovaj što oće se ubije i stvarno se ubi od pisanja da oće se ubije..![]()
Mene stra' pa došla malo u sigurnu kuću![]()
Suicid niko ne najavi, neće on niđe, naročito ne objavljuje to na forumima, nemaj brige Kraljice <3Jelte a el ovde uvek bilo onakvih psihopata il to samo periodično nailaze ko eto ovih dana prvo onaj mali što fejkovo smrt pa sad ovaj što oće se ubije i stvarno se ubi od pisanja da oće se ubije..
Mene stra' pa došla malo u sigurnu kuću![]()