gost 439443
Ističe se
- Poruka
- 2.504
Hodi, Bebo, ali putem drugim!Beba može četveronoške da hoda ali kad piše nikad ne griješi. Haug!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hodi, Bebo, ali putem drugim!Beba može četveronoške da hoda ali kad piše nikad ne griješi. Haug!
mmm četvoronoške m?Beba može četveronoške da hoda ali kad piše nikad ne griješi. Haug!

Ništa ne mmmkaj, žmu već radi obrvama zna kad se napijem da kreće ludilommm četvoronoške m?![]()
Bežimo!Ništa ne mmmkaj, žmu već radi obrvama zna kad se napijem da kreće ludilo![]()
Oj što si napeo o toj cenzuri, evo piši šta hoćeš niko ti ne braniDa li na slobodnoj temi sme da se priča o slobodi govora?
O cemzuri?
Pitam..
Bebe kolega, bebe...ja pijem ti pijanBežimo!
Da nas ne dohvati muž zle babe.
"Kad se otreznim ima sve da obrisemOj što si napeo o toj cenzuri, evo piši šta hoćeš niko ti ne brani![]()
Pa nisam rekla da neću brisati, a ti piši koliko hoćeš"Kad se otreznim ima sve da obrisem"
Uzalud? Kratkog daha, dok me držiš na povodcu, kao kakvog cirkusanta; da te zabavljam, dok si pijana I bahata?Pa nisam rekla da neću brisati, a ti piši koliko hoćeš![]()
A ne...ništa takvo, ni slično. Samo nemoj psovati i vrijeđati, ostalo je dozvoljeno. Ja imam poštovanja prema svakom forumašu i svi su dobro došli ovdje.Uzalud? Kratkog daha, dok me držiš na povodcu, kao kakvog cirkusanta; da te zabavljam, dok si pijana I bahata?
Kakva uteha!
Pronađi psovku!A ne...ništa takvo, ni slično. Samo nemoj psovati i vrijeđati, ostalo je dozvoljeno. Ja imam poštovanja prema svakom forumašu i svi su dobro došli ovdje.
Pa nema....a šta je brisano?Pronađi psovki!
Što je?Pa nema....a šta je brisano?
Pa nije ništa brisanoŠto je?
Laku noć ti želim, ne znam ko je šta brisao i gdje, provjerim ujutro ok?