- Poruka
- 163.856
Nista vise.
Zivim mesecima u duhu pravoslavlja![]()
pa ćeš uskoro da se ispovediš i pričestiš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nista vise.
Zivim mesecima u duhu pravoslavlja![]()
Nek' ih pošalje tebi!Posalji ih Badriju.
Ma razumemo te.Znaci ovako - sedim i pijem sa bivsom iz vremena druge godine faksa koja mi je u medjuvremenu postala drugarica i evo je objasnjava mojoj devojci, koja je drugosrbijanska krugsvojkasica, sta se desava u Zadruzi. Dakle, vristim.
Izvinjavam se sto sam upala sa ovim u vreme skidanja.
Ma nek bilo šta upada, ovaj se ne skida jošZnaci ovako - sedim i pijem sa bivsom iz vremena druge godine faksa koja mi je u medjuvremenu postala drugarica i evo je objasnjava mojoj devojci, koja je drugosrbijanska krugsvojkasica, sta se desava sa u Zadruzi. Dakle, vristim.
Razocaran sam tvojim ponasanjem. Tu tvoju kecelju ispod koje ne nosis nista smatrao sam tvojom duhovnom odecom. Ove petarde na glavi mi nisu jasne ali sto moram ja sve da razumem.Skini se
Ma razumemo te.
Samo ti dodji ovde kod nas, ovo je sigurna kuca i za tebe

Radim .Jel ti radiš ili dežuraš u sigurnoj kući?![]()
hbt i posle se cudim zasto su neki ubedjeni da zivimo zajednoZnaci ovako - sedim i pijem sa bivsom iz vremena druge godine faksa koja mi je u medjuvremenu postala drugarica i evo je objasnjava mojoj devojci, koja je drugosrbijanska krugsvojkasica, sta se desava u Zadruzi. Dakle, vristim.

Pa zar ne zivimo?hbt i posle se cudim zasto su neki ubedjeni da zivimo zajedno![]()
Toliko je toplo da ću dumrem.Danas samo zaštita protiv sunčevog zračenja, a i to ne radi
Od mene?Nesto se razmisljam, a sta ako mi treba zastita od Meduze, kome da se obratim?
Divni?
Ili mozda Djurdjiji?