- Poruka
- 12.385
Pilav?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Управо јео,сигурна тема.Значи да сам на сигурномPilav?
Шта умеш да спремиш најбоље од јела ?Pilav?
Burek.Шта умеш да спремиш најбоље од јела ?
Pa sa sirom, normalnoSa čim?
Sta bi ti?A ko zna, možda ima šta drugo, valja biti otvoren za nove ukuse.
Јел то онај куповни ? Па да ти само испечеш.Burek.
Znam sveШта умеш да спремиш најбоље од јела ?
Taman posla!Јел то онај куповни ? Па да ти само испечеш.![]()
Pravim samo sa sirom ili mesom.Sa čim?
Чекај,јел са готовим тестом или и то умеш ?Taman posla!
Radije bih kupila gotov, već ispečen.
Аха,мислио сам да волиш да се замајаваш.Не волим те куповне,само овако што се тегле.Umem ali mi više ne pada na pamet da se zamajavam razvlačenjem kora, ionako ne budu kao u pekari.
Pravim sa korama za pitu.
Nasložim i ispečem, ne razlikuje se od kupovnog.
Negde sam ranije kačila sliku, ne sećam se u kojoj temi.
Ne mogu se tanko razvući kao što rade burek majstori, krajevi su malo deblji pa burek bude tvrđi nego što bi trebalo.Аха,мислио сам да волиш да се замајаваш.Не волим те куповне,само овако што се тегле.
Naučiću vas sve da pravite pite!Ne mogu se tanko razvući kao što rade burek majstori, krajevi su malo deblji pa burek bude tvrđi nego što bi trebalo.
Sa korama nema razlike.
Nauci mene, u nedelju platih 5 eura, stvarno je jedva pojedoh (iz dva puta) ali mnogo.Naučiću vas sve da pravite pite!![]()
Šta si platio 5 e?Nauci mene, u nedelju platih 5 eura, stvarno je jedva pojedoh (iz dva puta) ali mnogo.![]()
Malu pitu. (krompir/luk)Šta si platio 5 e?
Ova je bila 1kg, zene biznismeni, projekat opstine...pa je neku pomoc dobila da otvori biznis.Sad računam, za 5 e možeš napraviti odoka 3 kg krompiruše![]()