Sigurna tema

Jutros sam morala u policiju.
Dobila sam onaj lazni poziv od lazne policije da ce me opljackati i da sve vrednosti spakujem u jednu kesu i da ce doci policija da to pokupi.
Samo sam spustila slusalicu i pozvala pravu policiju, a posle sam morala i da idem kod njih.
Na to obicno nasednu stariji ljudi.

Ali policija da pokupi :lol:
Puno starijih ljudi se uplasi i poveruje. :(

Divan, divan dokumentarac. Realan i dirljiv. Par puta sam se rasplakala.

B4C65944-BF1E-4032-8264-71EDA6DE4F2E.jpeg

Jutros sam morala u policiju.
Dobila sam onaj lazni poziv od lazne policije da ce me opljackati i da sve vrednosti spakujem u jednu kesu i da ce doci policija da to pokupi.
Samo sam spustila slusalicu i pozvala pravu policiju, a posle sam morala i da idem kod njih.
Na to obicno nasednu stariji ljudi.
Sta su ti javili? Jesu li pronasli ko je zvao?

Sta su ti javili? Jesu li pronasli ko je zvao?
Ne. Jos nista.
Imala sam propusten poziv u pretprosli petak, a kada me neko zove sa nepoznatog broja ne zovem nazad, vec cekam da se ponovo javi i ostavi poruku.
U sredu opet isto.
I onda kada su me ponovo nazvali javila sam se.
To je ovaj broj. Ali mislim da zovu sa kompjutera, jer mi se cini da fali jedna cifra. To, verujem, nije pravi broj telefona i tako su mi u policiji rekli. Da ce proveriti, ali da to sigurno nije pravi broj.

21C833BD-6210-4AD7-8473-F02B6DFA7107.jpeg

Ne. Jos nista.
Imala sam propusten poziv u pretprosli petak, a kada me neko zove sa nepoznatog broja ne zovem nazad, vec cekam da se ponovo javi i ostavi poruku.
U sredu opet isto.
I onda kada su me ponovo nazvali javila sam se.
To je ovaj broj. Ali mislim da zovu sa kompjutera, jer mi se cini da fali jedna cifra. To, verujem, nije pravi broj telefona i tako su mi u policiji rekli. Da ce proveriti, ali da to sigurno nije pravi broj.

Pogledajte prilog 1212502
Valjda ce resiti
Samo, ako su tebe odabrali i pripremali za kradju, vrv znaju i adresu.

Back