Sigurna kuca

Vrela Cica

Iskusan
Poruka
5.579
:heart:
Drugari ja vam ziva nisam. Kao sto vidite ne javljam vam se. U guzvi sam velikoj. Kao sto znate primila sam u stan mog bivseg decka. On je bio humanitarno ugrozen i pothranjen, pa sam morala da reagujem. Moj verenik je to prihvatio: "Ne znam vise sta da kazem", rekao je jer je ostao iznenadjen kako JA pomazem celom svetu u nevolji. Ipak, pojavio se problem. Sada mi se javilom jos nekoliko muskaraca iz kraja. Njihove zene ih maltretiraju, uskracuju im hranu i postovanje. Ja sam im rekla da nemam mesta vise u stanu, a oni su se rastuzili. Jedino da iselim verenika i da dodje kod mene u sobu, ali to je neprihvatljivo dok se ne vencamo. Jednostavno, ja nemam dovoljno stambenih kapaciteta.
Sta da radim? :heart:

:heart: Drugari ja vam ziva nisam. Kao sto vidite ne javljam vam se. U guzvi sam velikoj. Kao sto znate primila sam u stan mog bivseg decka. On je bio humanitarno ugrozen i pothranjen, pa sam morala da reagujem. Moj verenik je to prihvatio: "Ne znam vise sta da kazem", rekao je jer je ostao iznenadjen kako JA pomazem celom svetu u nevolji. Ipak, pojavio se problem. Sada mi se javilom jos nekoliko muskaraca iz kraja. Njihove zene ih maltretiraju, uskracuju im hranu i postovanje. Ja sam im rekla da nemam mesta vise u stanu, a oni su se rastuzili. Jedino da iselim verenika i da dodje kod mene u sobu, ali to je neprihvatljivo dok se ne vencamo. Jednostavno, ja nemam dovoljno stambenih kapaciteta.
Sta da radim

Porazgovaraj sa njihovim zenama.
Kada ih one prevaspitaju vise se nece zaliti po komsiluku.

Meni ne trebaju stambeni kapaciteti , eto ako si spremna da udomis jednog nemirnog kucu .

Vec imam moje civave i pudlice.:heart:

Ja vec neko vreme trazim neku da me usvoji pa mogla ti Cico.:per:

Cica mora prvo da proveri da li si neuhranjen :zper:

Moram da proverim, ne mogu da dozvolim da neko zloupotrebljava moje gostoprimstvo, jer mozda je nekom potrebnije.:heart:

czuxs0hMUbQTzr5eWeqtSuk2DZKADIgyM3efptyWLmaKGi21idl08eliVVwoTCD8MAACcoJgih PfngAAAABJRU5ErkJggg==

Vec imam moje civave i pudlice.

On voli cicave pudlice , poklonice im hot dog .:cool:

Back