Siguran znak da je zaljubljen/a ?

Naravno, ali tema je o tome kako znamo da neko zaista voli.
Svako ko voli duboko nekog ima misao o tome da će sa njim biti večno i tu se uvek pojavljuju i deca u tim sanjarenjima negde, zamišlja se mala kuća, mala deca i mali labrador.

Možda jednom više neće biti zajedno, možda te dece neće biti ali taj poriv svakako jeste jedan opd pokazatelja istinskih emocija

Meni je to sve domen maste, zelja i sl. . :)
Inace ne bi bilo toliko raskida/razvoda, uprkos emocijama.
Emocije su jedno, odnos drugo. Odnos je "klik", zajednicki.
Sve do tad-do stupanja u vezu, svako je za sebe.
Tek se u vezi zaista sjedinjuju emocije, ljubav...i najbolje se vidi koliko ko voli kad je tesko.
Kad je ljubav jaca od iskusenja, prepreka...kad je oboje sacuvaju.
Tema je zaljubljenost, pa mi se cini da idemo u spam...

Naravno, ali tema je o tome kako znamo da neko zaista voli.
Svako ko voli duboko nekog ima misao o tome da će sa njim biti večno i tu se uvek pojavljuju i deca u tim sanjarenjima negde, zamišlja se mala kuća, mala deca i mali labrador.

Možda jednom više neće biti zajedno, možda te dece neće biti ali taj poriv svakako jeste jedan opd pokazatelja istinskih emocija

:lol:

genijalna scena, tačnije genijalan mi je on, sav smoren njenim šmrcavim zaljubljenim očekivanjima (sounds familiar.. ))): ali ja sam htela da rađam tvoju decu: )))....pogledaj obavezno i film ako već nisi..strast, ludilo, yebanje, šibanje, opsesija, manipulacija, dramatični preokret itd....rečju ljubav: )))

Poslednja izmena:
:lol:

genijalna scena, tačnije genijalan mi je on, sav smoren njenim šmrcavim zaljubljenim očekivanjima (sounds familiar.. ))): ali ja sam htela da rađam tvoju decu: )))....pogledaj obavezno i film ako već nisi..strast, ludilo, yebanje, šibanje, opsesija, manipulacija, dramatični preokret itd....rečju ljubav: )))

Ne uspe svima ali ja svakako kad nekog volim imam misao i o deci sa tom osobom. U tom trenu dok zaista volim, šta će biti jednog dana ne znamo.
To ne možemo da predvidimo.

Meni je zelja za decom jedno, ljubav prema muskarcu drugo. Mogu lako da ih odvojim.
Ok, cim ga volim, mogu da zamislim da imamo decu. Sto ne znaci da cemo ih imati dok/ako se ne poklope neke druge stvari.
Isto tako mogu da zamislim dete a da ga ne volim.
Sama zelja za decom mi nema prevelike veze sa-volim ga.
Vise to vezem za nagon (u odredjenim godinama), racionalizacijom (objektivni uslovi, jer nije dete samo roditi)...

Ako su deca kruna ljubavi.... Steta je da ih dobijes sa nekim koga bas i ne volis - tj.odabrala si ga na osnovu nekih drugih kriterijuma...

Na pr. postoji zivot i nakon dobijanja deteta....

Jedino ispravno za mene je da se saceka osoba koja se iskreno voli.. a za ostale "neke druge stvari,koje treba da se poklope" - da proba i da se nategne,ako moze ;)

Ako su deca kruna ljubavi.... Steta je da ih dobijes sa nekim koga bas i ne volis - tj.odabrala si ga na osnovu nekih drugih kriterijuma...

Na pr. postoji zivot i nakon dobijanja deteta....

Jedino ispravno za mene je da se saceka osoba koja se iskreno voli.. a za ostale "neke druge stvari,koje treba da se poklope" - da proba i da se nategne,ako moze ;)
Sve si dobro besedila.

Back