Siguran sex

Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim

..i treba da budes paranoican - mislis pogodila te amorova strelica a ustvari se kosac bavio strelicarstvom :)

... radili istrazivanje: "da li bi rekli partnerima ako bi imali neko oboljenje"... rezultati bili razliciti za svaku zemlju - od 80% austrijanaca koji bi priznali do 10% tajlandjana... ja mislim da su tajlandjani govorili istinu a austrijanci lagali

Nisi cula zato sto masa ljudi nema pojma da se tako mogu preneti razne polne bolesti.
jao kako volim kad ovo napišem :)
po nekoj široj podeli polno prenosivih bolesti
i neki crevni paraziti ulaze u tu grupu
a za oralni pa ja mislim da je klinicka slika svih polnih bolesti god zena pojacan gust sekret neprijatnog mirisa ...e pa obratis paznju na te simptome , onda polne bradavice su i vidljive i opipljive
nije, mila, ne mora da postoji pojačan sekret
a da bi polne bradavice postale vidljive i opipljive
može da prođe i desetak godina
Sanse da se dobije AIDS preko oralnog seksa se vrlo postojece, zabelezeni su slucajevi kada muskarac (sa SIDA-om) nije ni svrsio devojci u usta i ona je dobila AIDS.
pa ne, šanse da muškarac dobije sidu oralnim seksom su reda veličine 0,0000000001%
osim ako ima menstruaciju
ili si kanibal
tada su šanse malo veće
a šanse da devojka dobije sidu na taj način postoje
ako su joj usta puna rana, a voli da gricka muške polne organe
pa tako njena krv dođe u kontakt sa njegovom
a i tada su te šanse manje od minimalnih

pa koliko znam sanse da dobiejs aids preko oralnog sexa su nepostojece skoro. Bese ako devojka radi muskarca onda jedino on moze dobiti. A ako ti radis devojku onda ona, Nisam siguran doduse xD

@light child

E vidis o ovome ti pricam.

@Bratislav90

Sanse da se dobije AIDS preko oralnog seksa se vrlo postojece, zabelezeni su slucajevi kada muskarac (sa SIDA-om) nije ni svrsio devojci u usta i ona je dobila AIDS.

Ako je redim devojku, a ona ima HIV, a ja se nagutam njenih sokica dobijam isti efekat kao da sam je kresao bez kondoma.

PS. Kaputic je zakon :ok:

pa da ali mora da postoji kontakt krv krv iliti rana rana
evo light rece suzeno
ajmo sire
ako dvojka pusi a muzjak ima sidu ona moze da je dobje ako ima ranice u ustima, pokvareni zub, i sl
isto vazi i za lizanje
Ne, ne, ne, meni je lekar rekao da vi u sokicima imate HIV i hlamidiju i gljivice i sve.

PS. Istina i svestenik mi je rekao da u pici imate ostre zubice kojima ce te mi odgristi karu ako vas kresnem pre braka...

hlamidiju nemamo
gljivice imamo
hiv nemamo

u vagini postoji flora koja tu obitava, tzv vaginalna flora, sastoji se od niza "dobrocudnih" bakerija i gljivaca, koje mogu ako dodje do nekog dizbalansa da se poremete i da dodje do povecanog broja bakterija ili gljivica, i to se leci naravno

pa i ti srco u ustima imas gomislu bakterijica koje prenosis na njenu vulvu

nemoj toliko da panicis

Ne, ne, ne, meni je lekar rekao da vi u sokicima imate HIV i hlamidiju i gljivice i sve.
super što si naišao na lekara dovoljno strpljivog da ti sve lepo objasni

da, zaražena osoba ima virus ili bakteriju ili gljivicu
ili sve zajedno
u svojim sokićima
bila ona muškog ili ženskog pola

e sad, kako količina tog infektivnog agensa u različitim telesnim tečnostima varira
šanse za prenos su manje ili veće, u zavisnosti od toga sa čim si došao u kontakt

super što si naišao na lekara dovoljno strpljivog da ti sve lepo objasni

da, zaražena osoba ima virus ili bakteriju ili gljivicu
ili sve zajedno
u svojim sokićima
bila ona muškog ili ženskog pola

e sad, kako količina tog infektivnog agensa u različitim telesnim tečnostima varira
šanse za prenos su manje ili veće, u zavisnosti od toga sa čim si došao u kontakt

a meni je recenica zvucala kao da misli na sve zene, pa reko cek bre sta je ovo :lol:....izgleda da sam pogresno shvatila recenicu, da zarazene imaju :lol:

Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim, vrlo cesto ljudi nisu ni svesni da imaju neku bolest tako da ne mogu da krivim te devojke. Koristim kondom, ali jako uzivam u oralnom seksu, e sad kada lizem devojcicu ne mogu da koristim nikakvu zastitu :(

Vec sam tri puta bio na (jako neprijatnom) testu na hlamidiju i svaki put je bio negativan, ali sta ako mi se desi da jednom zakacim nesto?

Dakle, da li postoji neki nacin da se zastitim u toku oralnog seksa?

PS. Inace, ne manjam partnere cesto, ali neko moze da ima i jednog partnera u zivotu pa da zakaci AIDS.
...nisam čito, možda je neki već napiso, al nema veze...
naglavi kurton na jezik...

besplatno testiranje na hiv u Beogradu je u studentskoj poliklinici i u gradskom zavodu za javno zdravlje (29. novembar) tokom cele godine na ova dva mesta je besplatno!

morala sam da zovem jazas da pitam ceo dom zdravlja nema pojma :dash:

Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim, vrlo cesto ljudi nisu ni svesni da imaju neku bolest tako da ne mogu da krivim te devojke. Koristim kondom, ali jako uzivam u oralnom seksu, e sad kada lizem devojcicu ne mogu da koristim nikakvu zastitu :(

Vec sam tri puta bio na (jako neprijatnom) testu na hlamidiju i svaki put je bio negativan, ali sta ako mi se desi da jednom zakacim nesto?

Dakle, da li postoji neki nacin da se zastitim u toku oralnog seksa?

PS. Inace, ne manjam partnere cesto, ali neko moze da ima i jednog partnera u zivotu pa da zakaci AIDS.

dureks na jezik:zskace::zskace::zskace:zez naravno ma samo ti radi i bice ok rasturam se od oralnog

Back