FairyUltra
Zainteresovan član
- Poruka
- 248
nemam ja vaginu ja imam ******
QQ majko! Hermafrodit ili trandza?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemam ja vaginu ja imam ******
Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim
jao kako volim kad ovo napišemNisi cula zato sto masa ljudi nema pojma da se tako mogu preneti razne polne bolesti.
nije, mila, ne mora da postoji pojačan sekreta za oralni pa ja mislim da je klinicka slika svih polnih bolesti god zena pojacan gust sekret neprijatnog mirisa ...e pa obratis paznju na te simptome , onda polne bradavice su i vidljive i opipljive
pa ne, šanse da muškarac dobije sidu oralnim seksom su reda veličine 0,0000000001%Sanse da se dobije AIDS preko oralnog seksa se vrlo postojece, zabelezeni su slucajevi kada muskarac (sa SIDA-om) nije ni svrsio devojci u usta i ona je dobila AIDS.
pa koliko znam sanse da dobiejs aids preko oralnog sexa su nepostojece skoro. Bese ako devojka radi muskarca onda jedino on moze dobiti. A ako ti radis devojku onda ona, Nisam siguran doduse xD
@light child
E vidis o ovome ti pricam.
@Bratislav90
Sanse da se dobije AIDS preko oralnog seksa se vrlo postojece, zabelezeni su slucajevi kada muskarac (sa SIDA-om) nije ni svrsio devojci u usta i ona je dobila AIDS.
Ako je redim devojku, a ona ima HIV, a ja se nagutam njenih sokica dobijam isti efekat kao da sam je kresao bez kondoma.
PS. Kaputic je zakon![]()
evo light rece suzenopa da ali mora da postoji kontakt krv krv iliti rana rana
Ne, ne, ne, meni je lekar rekao da vi u sokicima imate HIV i hlamidiju i gljivice i sve.
PS. Istina i svestenik mi je rekao da u pici imate ostre zubice kojima ce te mi odgristi karu ako vas kresnem pre braka...
super što si naišao na lekara dovoljno strpljivog da ti sve lepo objasniNe, ne, ne, meni je lekar rekao da vi u sokicima imate HIV i hlamidiju i gljivice i sve.
super što si naišao na lekara dovoljno strpljivog da ti sve lepo objasni
da, zaražena osoba ima virus ili bakteriju ili gljivicu
ili sve zajedno
u svojim sokićima
bila ona muškog ili ženskog pola
e sad, kako količina tog infektivnog agensa u različitim telesnim tečnostima varira
šanse za prenos su manje ili veće, u zavisnosti od toga sa čim si došao u kontakt
prijatelju ja uopste ne zelim da me definisu i svrstavaju kojekude
dakle imam jaja imam ****** i to je to
a voli da gricka muške polne organe
@Tema: Obrati se MS-u, patentirao je celofan za lizanje mindžosava... 100% safe
![]()
...nisam čito, možda je neki već napiso, al nema veze...Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim, vrlo cesto ljudi nisu ni svesni da imaju neku bolest tako da ne mogu da krivim te devojke. Koristim kondom, ali jako uzivam u oralnom seksu, e sad kada lizem devojcicu ne mogu da koristim nikakvu zastitu
Vec sam tri puta bio na (jako neprijatnom) testu na hlamidiju i svaki put je bio negativan, ali sta ako mi se desi da jednom zakacim nesto?
Dakle, da li postoji neki nacin da se zastitim u toku oralnog seksa?
PS. Inace, ne manjam partnere cesto, ali neko moze da ima i jednog partnera u zivotu pa da zakaci AIDS.
Problem se javlja kada udjem u vezu sa novom devojkom, posto je sada era polnih bolesti malo sam paranoican u vezi sa ovim, vrlo cesto ljudi nisu ni svesni da imaju neku bolest tako da ne mogu da krivim te devojke. Koristim kondom, ali jako uzivam u oralnom seksu, e sad kada lizem devojcicu ne mogu da koristim nikakvu zastitu
Vec sam tri puta bio na (jako neprijatnom) testu na hlamidiju i svaki put je bio negativan, ali sta ako mi se desi da jednom zakacim nesto?
Dakle, da li postoji neki nacin da se zastitim u toku oralnog seksa?
PS. Inace, ne manjam partnere cesto, ali neko moze da ima i jednog partnera u zivotu pa da zakaci AIDS.