Signali koji upucuju da ste "prosli" kod devojke

Ja imam velike okice, gledam pravo u oči... Kod mene je to lako uočiti.

To uopste nije jasan signal. Ja cesto gledam u ljude bez ikakvog posebnog razloga. Jednostavno mi udju u vidno polje i susretnu nam se pogledi.

- - - - - - - - - -

šta znam, ja ne šaljem nikakve signale ili bar mislim da to ne radim..
meni kad se neko ono baš svidi ja nemam problem da preuzmem inicijativu i to radim nedvosmisleno, tako da on bez sumnje zna da ima prođu..
nisam baš neki ljubitelj tih nekih igrica.. nemam ti ja vremena za to.. uglavnom hoću sve i odmah... :lol:

Zar ti nisi cura fina? :D

- - - - - - - - - -

Hajde neka mi bilo ko objasni kako to mozete da primetite da se nekom sire zenice kad vas gleda.
Medicinski je dokazano da je to jasan signal da gleda u nesto sto mu prija.
Ali, kako to primetiti? Jednom sam probao pa mi bilo neprijatno da zveram a i da ne pomisli da sam manijak:malav:

Ma jos cemo poceti da nosimo stetoskop i aparat za mjerenje kirvnog pritiska kad prilazimo zenama, da bismo "procitali" signale.

To uopste nije jasan signal. Ja cesto gledam u ljude bez ikakvog posebnog razloga. Jednostavno mi udju u vidno polje i susretnu nam se pogledi.

- - - - - - - - - -

Zar ti nisi cura fina? :D

Nisi ti vidio kako ja gledam.
Još kao balavica sam pročitala, da kada gledaš muškarca u oči, onog koji ti se sviđa, u glavi trebaš vrtiti film, zamisljati šta bi da ti radi i šta bi ti radila njemu.
Nema tu ništa dvosmisleno, svaki je shvatio šta hoću od njega.

šta znam, ja ne šaljem nikakve signale ili bar mislim da to ne radim..
meni kad se neko ono baš svidi ja nemam problem da preuzmem inicijativu i to radim nedvosmisleno, tako da on bez sumnje zna da ima prođu..
nisam baš neki ljubitelj tih nekih igrica.. nemam ti ja vremena za to.. uglavnom hoću sve i odmah... :lol:

Misli da je ovo potpuno u redu. Bez lažnog moralisanja i zavijanja u oblande. :ok:

Tema je interesantna jer ce verovatno mnogima koristiti.

Pisu i forumasi i forumasice svoja zapazanja.

U pitanju je prvi susret. Kako muskarac moze da oceni da je dobro "prosao" kod devojke pri prvom susretu?

Navescu jedan primer kojim se mnogi iz mog drustva vode: Ovo su njihove reci: "ako me pri prvom susretu par puta kao slucajno dodirne, bilo gde, kapiram da sam joj se dopao i da time daje signal za dalje"

Pisite, vase primere, i samo hrabro, ovo i onako niko ne cita:lol:

Prošo si tek kad te "overi". :per: :hahaha:

U pitanju je prvi susret. Kako muskarac moze da oceni da je dobro "prosao" kod devojke pri prvom susretu?

Navescu jedan primer kojim se mnogi iz mog drustva vode: Ovo su njihove reci: "ako me pri prvom susretu par puta kao slucajno dodirne, bilo gde, kapiram da sam joj se dopao i da time daje signal za dalje"

Tacno :mrgreen:

Ja imam taj obicaj da nekoga dodirnem prilikom razgovora. Pogotovo prilikom pozdrava. Doduse nista suvise prisno, lagan dodir po ruci, ramenu, glavi ili ledjima. I to radim vise mahinalno i podjednako muskarce i zene. Doduse, zene cesto pocesem po glavi ili onako dodirnem kosu. To mi je omiljeno :lol: I nema veze sa tim da li mi se neko svidja ili ne. Dobro mozda to kod zena funkcionise drugacije.

- - - - - - - - - -

I, da, dobro znam da velika vecina ljudi to ne voli.

meni to pipkanje na prvom vidjenju gadnjikavo , odmah mi se "javlja" - pu pu kakan je , dal' je oprao ruke ,upravo je posetio toilet, shta ima da me pipa nisam duh etc.
a sad ozb, ne volim komunikaciju dodirom dok se ne upali lampica

native-american-clipart-fire-6.gif

Ja ne volim da pipkam nepoznate ljude. Ne volim ni da oni mene pipkaju, da mi diraju kosu, lice, čelo....Ne volim da me grle niti ljube ljudi sa kojima nisam baš, baš bliska. Često kad pričam sa ljudima, pogled mi odluta, pogotovo ako mi je na bilo koji način bitno šta će misliti o meni. Ali, obožavam da posmatram ljude dok oni pričaju...
Pošto kod mene sve izgleda naopačke, onaj ko je "prošao" zna to po totalnom ignorisanju s moje strane.... :mrgreen:

Back