Ja imam velike okice, gledam pravo u oči... Kod mene je to lako uočiti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam velike okice, gledam pravo u oči... Kod mene je to lako uočiti.
šta znam, ja ne šaljem nikakve signale ili bar mislim da to ne radim..
meni kad se neko ono baš svidi ja nemam problem da preuzmem inicijativu i to radim nedvosmisleno, tako da on bez sumnje zna da ima prođu..
nisam baš neki ljubitelj tih nekih igrica.. nemam ti ja vremena za to.. uglavnom hoću sve i odmah...![]()
Hajde neka mi bilo ko objasni kako to mozete da primetite da se nekom sire zenice kad vas gleda.
Medicinski je dokazano da je to jasan signal da gleda u nesto sto mu prija.
Ali, kako to primetiti? Jednom sam probao pa mi bilo neprijatno da zveram a i da ne pomisli da sam manijak![]()
To uopste nije jasan signal. Ja cesto gledam u ljude bez ikakvog posebnog razloga. Jednostavno mi udju u vidno polje i susretnu nam se pogledi.
- - - - - - - - - -
Zar ti nisi cura fina?![]()
šta znam, ja ne šaljem nikakve signale ili bar mislim da to ne radim..
meni kad se neko ono baš svidi ja nemam problem da preuzmem inicijativu i to radim nedvosmisleno, tako da on bez sumnje zna da ima prođu..
nisam baš neki ljubitelj tih nekih igrica.. nemam ti ja vremena za to.. uglavnom hoću sve i odmah...![]()
Tema je interesantna jer ce verovatno mnogima koristiti.
Pisu i forumasi i forumasice svoja zapazanja.
U pitanju je prvi susret. Kako muskarac moze da oceni da je dobro "prosao" kod devojke pri prvom susretu?
Navescu jedan primer kojim se mnogi iz mog drustva vode: Ovo su njihove reci: "ako me pri prvom susretu par puta kao slucajno dodirne, bilo gde, kapiram da sam joj se dopao i da time daje signal za dalje"
Pisite, vase primere, i samo hrabro, ovo i onako niko ne cita![]()
U pitanju je prvi susret. Kako muskarac moze da oceni da je dobro "prosao" kod devojke pri prvom susretu?
Navescu jedan primer kojim se mnogi iz mog drustva vode: Ovo su njihove reci: "ako me pri prvom susretu par puta kao slucajno dodirne, bilo gde, kapiram da sam joj se dopao i da time daje signal za dalje"
Ovako. Ako kad priča s tobom drži skrštene ruke i gleda da bude na distanci, onda nema ništa od toga. Ako se telom otvori ka tebi i ne smeta joj da sedite blizu jedno drugom dok ćaskate - svidžaš joj se, navali![]()
to pipanje nije sigurica signal