Sigma muškarci

Kako li ta 2 dovodiš u vezu?! Može da ti bude nebuloza, ali je horoskop na osnovu položaja planeta, a ovo na osnovu ponašanja uglavnom. Mnogo bliže realnosti.
Nebuloza je jer, kao i za horoskop, ne postoji apsolutno nikakva naucna podloga.

Ti sada mozes uzeti neki skup ponasanja ljudi, i dodeliti labelu tom skupu, i trpati sve u taj skup. Ali to nema apsolutno nikakvu tezinu, ako ne postoje ozbiljni naucni radovi koji daju neki smisao svemu tome.

Osim one klasične podele na alfe, bete i ostale pojavljuje se i novi pojam - sigma muškarci. Vrlo zanimljivo...

https://muskarci.rs/sigma-muskarci/

U koju grupu mislite da spadate?
Da li postoji adekvatna podela za žene?

Totalna glupost. Ono sto je po mom kriterijumu “alfa muskarac” po kriterijumu neke druge zene najvetovatnije nije.

Podele i glupe klasifikacije.

Nebuloza je jer, kao i za horoskop, ne postoji apsolutno nikakva naucna podloga.

Ti sada mozes uzeti neki skup ponasanja ljudi, i dodeliti labelu tom skupu, i trpati sve u taj skup. Ali to nema apsolutno nikakvu tezinu, ako ne postoje ozbiljni naucni radovi koji daju neki smisao svemu tome.
Pa vidi, većina psiholoških pravaca nije naučno utemeljena. Tipologija ličnosti jeste ( kolerik, melanholik...) još od Hipokrata, nije tako nazivao, ali se zna da je podela ljudi po reagovanju nervnog sistema. Nije ti psihologija matematika ili fizika. Ali ok

Pa vidi, većina psiholoških pravaca nije naučno utemeljena. Tipologija ličnosti jeste ( kolerik, melanholik...) još od Hipokrata, nije tako nazivao, ali se zna da je podela ljudi po reagovanju nervnog sistema. Nije ti psihologija matematika ili fizika. Ali ok
Немој да га слушаш. Уноси забуну. Системи класификације се не доказују, произвољна су ствар. Доказују се тврдње. А то што тврдња није научно доказана, не значи да није истинита.

Одлушао сам први клип који си поставила и на њега ћу ти детаљније одговорити.

Psihologija nije egzaktna nauka kao matematika (mada ni cela matematika takodje nije egzaktna, moja oblast je entropija diskretnih skupova, a tu tek nema egzaktnosti).

Ali psihologija jeste veoma utemeljena u bezbroj radova, eksperimenata, istrazivanja i svega onoga sto cini jednu nauku. Inace ne bi bila nauka.

Ova prica o alfa-beta-sigma nije utemeljena ni u radovina ni u eksperimentima niti u istrazivanjima, tako da to spada u domen pseudo-psihologije.

Zato ne mogu da uzimam to ni za sta drugo, osim kao zabavu - isto kao i horoskop. :)

Немој да га слушаш. Уноси забуну. Системи класификације се не доказују, произвољна су ствар. Доказују се тврдње. А то што тврдња није научно доказана, не значи да није истинита.

Одлушао сам први клип који си поставила и на њега ћу ти детаљније одговорити.
Volim tvoju temeljnost

Psihologija nije egzaktna nauka kao matematika (mada ni cela matematika takodje nije egzaktna, moja oblast je entropija diskretnih skupova, a tu tek nema egzaktnosti).

Ali psihologija jeste veoma utemeljena u bezbroj radova, eksperimenata, istrazivanja i svega onoga sto cini jednu nauku. Inace ne bi bila nauka.

Ova prica o alfa-beta-sigma nije utemeljena ni u radovina ni u eksperimentima niti u istrazivanjima, tako da to spada u domen pseudo-psihologije.

Zato ne mogu da uzimam to ni za sta drugo, osim kao zabavu - isto kao i horoskop. :)
Jasno mi je kako razmišljaš. I ja sam matematičar po struci.

Nisi nevinašce. Ubodeš pa se žališ. Ali ok. Bar se sada bolje poznajemo.
Recimo da jesam. Ali ne volim nasilje, foliranje i laž.
Sama si se nadovezala, nepripremljena, u sedmom nebu ili nedovoljno zainteresovana i ...malo po malo sama sebi iskopala rupu. Nepotrebno.

Ne žalim se, objasnila sam ti neke stvari. A ti slobodno nastavi, dobićeš i pojačanje.

P.S. Provokacija, šala nije isto što i nasilje (ovde ne mislim da si ti bila nasilna). Dovoljno zrela osoba bi to trebalo da razlikuje i da ume da se nosi s tim.

Back