Sibirski haski

Zdravo svima htio bih da cujem vase komentare o mom mjesancu haskia-golden retrivera ....
slika167174201111132113.jpg

slika167174201111132116.jpg

mesanac ti je divan :-) ko secer je ja bi ga priznala kao rasu odmah :-)
a sto se tice parenja ovih dvoje, deluju mi lepo, muzjak posebno, nisam neki strucnjak, ali cula sam da dosta zavisi i od njihovih roditelja kako moze da izgleda stene ( od crne zene i braon muzjaka dobermana, dobijeno je 15 crnih stenadi) priroda je cudo kao i kod ljudi geni su cudo....

hahahaha, neces ga povrediti ako mu je taman i ako slusa, sluzi da ga bode kada je neposlusan, a cini mi se da je tvoj pas nesto manje cupav nego cistokrvni haski tako da si mozda trebao onu davilicu bez bodlji, mada koriste i ove na kratkodlakim psima, meni licno ne ide, ali.... nauci ga da sedi i da je miran dok mu stavljas ogrlicu, mozes da vezbas sa nekom obicnom, kada to savladate, nema problema pozzz

Ljudi pomagajte kako da stavim psu ovu davilicu,skoro sam je uzeo pa zelim cuti vase upute kako je namjestiti da ne bih povrijedio psa pozz
79897900.jpg

Ako si je vec kupio, pokusaj da je stavljas bodljama na spolja, pa onda da je zarotiras. Ne znam, to mi je palo na pamet ali probaj prvo bez psa moze li uopste da se okrene. A s obzirom na njegovu dlaku, mogla je da prodje i obicna jednoredna davilica, mislim da za nesto duzu dlaku preporucuju vece alke.

Ako hoces da ucis psa da ne vuce, stavi ih na unutra (mada za to moze i najobicnija jednoreda davilica). Ljudi uglavnom stavljaju bodlje spolja kako bi zastitili psa od eventualnih ujeda za vrat, jer se napadac ne provede bas lepo kada mu se metal zabode u jezik i nepca

Nego, vidi ti lepo da zamenis tu "mackicu" za jednorednu davilicu koja je manje agresivna i potrazi na temi o dresuri uputstvo za njeno pravilno koriscenje a za ostatak novca uzmi,ne znam, dobru cetku ili nesto granula.

Nego, vidi ti lepo da zamenis tu "mackicu" za jednorednu davilicu koja je manje agresivna i potrazi na temi o dresuri uputstvo za njeno pravilno koriscenje a za ostatak novca uzmi,ne znam, dobru cetku ili nesto granula.

Slazem se. Kao sto sam vec napisao, za vezbanje hodanja uz nogu itd. jednoreda davillica je majka. I pri tom je jako jednostavna za upotrebu - samo provuces lanac kroz jednu kariku da napravis omcu i navuces psu na vrat. Ne moras da brines da li ces povrediti psa ili da li ce se neki drugi pas povrediti u igri sa tvojim.

Back