I bio sam pretpostavio da mogu da izvedu više štenadi jer su snažni psi, samo me zanimalo ovo za 9 štenadi odmah u prvom leglo koliko je česta pojava. Sad vidim da za ženku sibirskog hasija to i nije neki preveliki teret.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I bio sam pretpostavio da mogu da izvedu više štenadi jer su snažni psi, samo me zanimalo ovo za 9 štenadi odmah u prvom leglo koliko je česta pojava. Sad vidim da za ženku sibirskog hasija to i nije neki preveliki teret.
Pa skoro svaki pas moze da " izvede" svoju decu, to uopste nema veze sa visinom, tezinom ili rasom.
I svinja nekada ima deset, jedanaest praseta. Zasto bi haski bio tu neki izuzetak?
Тачно Рајела, то је особина свих сисара.
Она мала луталица за коју сам тражио некога да је удомим је окотила седам комада и , хвала Богу, сви су били и остали живи и здрави врло напредни.
Jao, vidi mu oko!Prvi put to vidim. A zašto je ljut? Ne voli da se slika?
A uši?![]()
Znam kakav pogled imaju.Ali ovaj pas izgleda ne voli da se slika, uši su mu spuštene. Ni moja Mrvica ne voli da se slika, kad god uspem da uslikam nešto više od guze dok beži, uši su dole.
Aha, to je dakle!Ujakov haski je obožavao da kvasi noge i stomak u reci, ali leđa su uvek ostajala suva.
To je odrastao pas ?
U svakom slucaju - neka je sa srecom Vase zajednicko druzenje i igrarije ...![]()
![]()