mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Premlad je za istrcavanje, i kod ljudi su oni koji su prerano poceli da bilduju ostali niski.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mislim da ce to biti onda ok, samo za sapice da mu ne smeta puno..

.Revakcinu treba da primi 21 feb,pa ga iako mi je sugerisano da ne sme,izvodim svaki 2-3 dan napolje,cisto da 'oseti' vazduh.Imam drugara koji se bavi uvozom hrane 'FARMINA' super-premijium kvaliteta,tako da to i koristim,cemu se prvo slozio i odgajivac.Dajem mu vitamine od pre 3 dana,uz svaki obrok,pa planiram, posle pauze naravno,od toga da mu dajem AD kapi.Jedino scim imam problem je sto grize stalno kad se igramo,tu sam malo ozbiljan,podviknem,malo ga 'cusnem' i to je to,nadam se da ce shvatiti brzo o cemu se radi.To je to,ukratko,nadam se da nisam 'smorio' duzinom prve poruke.
Једноставно Маријана она одраста.Код запрежних паса,а она то јесте иако је љубимац,је од бокса много боље решење ланац и кућица,који се смењују са интензивним радом.То је ово што је мимина мама рекла.Нешто што би било за њу рад,најбоље,или најприближније је презати је у бицикл и радити са њом док се не умори,па то завршити неком дужом вожњом као шетњом.Слободно трчање је важно али као релаксација,наравно у контролисаном простору пошто ћеш иначе имати проблема са комшијама не само због трчања по баштама него и због клања и дављења.Савко слободно трчање,дакле оно које није задатак се претвара у лов.meni je potrebna pomoc moja zenka je postala nemoguca bezi razvaljuje i uspela je dva put da razvali box, nije agresivna kad je zovemo pogleda nas i okrene glavu. ja ne mogu da verujem nije bila takva a ima tacno 1 godinu. ne znam sta da radim. bojim se da je neko ne otruje jer se komsije bune sto im trci po basti... molim vas bilo kakav komentar bi mi dobro dosao![]()