kao sto rekoh, nije sve u trpanju
dzaba alat ako neko ne ume da ga upotrebi
Sustina je bas u zestokom trpanju posle kog nece moci da stoji na nogama a kolena ima da joj klecaju mesecima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kao sto rekoh, nije sve u trpanju
dzaba alat ako neko ne ume da ga upotrebi
Sustina je bas u zestokom trpanju posle kog nece moci da stoji na nogama a kolena ima da joj klecaju mesecima.
Ovo moze da napise samo neko ko nikad nije imao odnos sa zenom,nego se oslanja na lovacke price njemu slicnih il' neko ko je gledao previse domacih filmova gde sirovine upru ko volovi pa on jadan misli da tako treba.
Ovo moze da napise samo neko ko nikad nije imao odnos sa zenom,nego se oslanja na lovacke price njemu slicnih il' neko ko je gledao previse domacih filmova gde sirovine upru ko volovi pa on jadan misli da tako treba.
to nisu lovacke price kad te moli da stanes i ne moze vise.
smoris je neumecem i moli te da stanes jer ne moze da trpi vise
jooj bre, pa nemoj sa tim da se hvalis
kako ti mene umes da nasmejes![]()
I ja tako umem dosaditi, a pogotovo ako se ne zaperem, pa počne da je peče doleDrugi, koji znaju, oni nastavljaju, ali eto, ja nemam tu sreću
![]()
joj bre..pa sto te tako pusta pa sebi pravi problem![]()
aaaaa zalila se da je pocepana i posle morali da cekamo da joj zaraste , a bile su vec razradjene od pre.....smorsmoris je neumecem i moli te da stanes jer ne moze da trpi vise
jooj bre, pa nemoj sa tim da se hvalis
kako ti mene umes da nasmejes![]()
Razumi ih to se u njihovom slucaju ne desava jer su razbusene preko mere.![]()
aaaaa zalila se da je pocepana i posle morali da cekamo da zaraste.....smor
- - - - - - - - - -
vala gde glava prodje tu srece nema.
aaaaa zalila se da je pocepana i posle morali da cekamo da joj zaraste , a bile su vec razradjene od pre.....smor
- - - - - - - - - -
vala gde glava prodje tu srece nema.![]()
U takve jaruge se ne ulazi bez ribarskih cizama.![]()