fosilvaso
Buduća legenda
- Poruka
- 39.727
Ili sporo kapiraš, ili ti mozak automatski obrađuje to! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da, ovo jeste zanimljiva činjenica. Većina i ne razmišlja dok čita da je pisano latinicom i ćirilicom. Jednostavno naš mozak automatski prepoznaje pisma. I svaka nam čast na tome
Da, ovo jeste zanimljiva činjenica. Većina i ne razmišlja dok čita da je pisano latinicom i ćirilicom. Jednostavno naš mozak automatski prepoznaje pisma. I svaka nam čast na tome![]()
Za sve u životu što nam čudno - a postoji razlogVerovatno mogu isto i ostali narodi kod kojih je cirilica sluzbeno pismo,
Kontam da je za Srbe jedinstveno da slave posnu slavu i najedu se prasetine i urokaju se od alkohola.
Da.. to je drugi fenomen kada su prvo i zadnje slovo reči pogođene pa 'automatski' čitamo tekst....D4, 0v0 j3st3 z4n1mlj1v4 č1nj3n1c4. V3ć1n4 1 n3 r4zm1šlj4 d0k č1t4 d4 j3 p1s4n0 l4t1n1c0m 1 ć1r1l1c0m. J3dn0st4vn0, n4š m0z4k 4ut0m4tsk1 pr3p0zn4j3 p1sm4. 1 sv4k4 n4m č4st n4 t0m3.
Naravno! Poznato je da u proseku, svuda u svetu, u životu bolje prolaze oni malo 'manje' pametni!!!da..mi smo mnogo pametni
zato smo tu gde jesmo
Često je bolje biti sposoban uvlakač, nego 'pametnjaković'!!
a primetio sam i po meneNaravno! Poznato je da u proseku, svuda u svetu, u životu bolje prolaze oni malo 'manje' pametni!!!Često je bolje biti sposoban uvlakač, nego 'pametnjaković'!!
![]()
Slicno i kod mene, cutolozi bolje prolaze.a primetio sam i po mene
da sam suviše direktan i iskren
uvek bolje prolaze ovi "manje" pametni
mentalitet je u pitanju
Ма јок! Само ми, "небески народ", то можемо.Verovatno mogu isto i ostali narodi kod kojih je cirilica sluzbeno pismo,
Kontam da je za Srbe jedinstveno da slave posnu slavu i najedu se prasetine i urokaju se od alkohola.
"Јер и Бог је Србину, кад је стваро свет, оставио на чување оваја аманет..." 
Ima logička igra zvana hanayama enigma, kupio sam je i rešio na svoj način. Probaj da rešiš ako kupiš, bez rešenja sa interneta, ako voliš logičke, govorim zato što je ta igra ipak moguća nemogućnost.истина ISTIИA
а разликујемо слова кад не припадају одговарајућем писму
ИSTИНА
hvala volem lepe mozgaliceIma logička igra zvana hanayama enigma, kupio sam je i rešio na svoj način. Probaj da rešiš ako kupiš, bez rešenja sa interneta, ako voliš logičke, govorim zato što je ta igra ipak moguća nemogućnost.
Izvinjavam se za off.
aaa znam za ove, da super su, imam neke a volim i one drvene, ima jedna sa krstom (poreklom ruska) - uzasno jednostavna ali dok ukapiras ...hvala volem lepe mozgalice
Ja se igrao sa ključićima od hanayame, bilo zapetljano, ali rešio, i nađem i pročitam da je level 1, haha, i razočarao se, i onda gledao koja će da bude slična, da mi se svidi a da je najteža, ne sviđaju mi se one skupljene, skučene, nego ovako velike i prostorne. Ali ne znam ja analitički da rešavam, mislim znam nego onako kao u šahu ne znam i opterećuje me, ni da razmišljam unapred, nego onako po osećaju i intuiciji, i uspem. Ali nisam ni pamtio pa nisam znao ni kako pravilno da vratim. Hehe A nisam znao ni šablon rešavanja. Posle pogledao kako drugi rešavaju. Ali je prekomplikovana da dam sva tri dela nekome da proba. I onda sam ostavio samo srednji i donji deo spojen bez trećeg, i to deluje jako nemoguće. A nije nemoguće. Zato kažem moguća nemogućnost i setio se tebe.aaa znam za ove, da super su, imam neke a volim i one drvene, ima jedna sa krstom (poreklom ruska) - uzasno jednostavna ali dok ukapiras ...