s'o..pa mene je prevarila jedna riba..ono sto znam..ono sto ne znam,ne znam...ebiga ,zivot je to
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hm. Ti reče u temi da si oženjen? Znači, ženu ne voliš, ili si nešto pogrešno ovde napisao?jurodivi:bio sam sa tom ribom ,posle moga najveceg kraha u zivotu,kad sam se razisao sa devojkom, koju sam jedino voleo u zivotu...
...
ti bi me verovatno opet prozvala kao cinika ili tako nesto slicno..hehe..al nema veze..
Zena.......a ja mislila...au...jurodivi:mislim kave veze ima sad moja zena sa ovim?i da li je volim ili ne volim posle dvadeset godina...kako da ti pricam o necemu sto nisi prozivela...teorija je jedno a zivot je drugo...fitlj je uglavnom duzi..mada ponekad ebg,zivi smo ljudi
ali ovo prelazi u chat,.necu vise..
Oprosti, uopšte mi nije namera da se mešam i raspitujem o tvom životu. Niti je lepo, niti me zanima. Samo, tema je prevara. Ili švaleri i švalerke. A ti si napisao da si neku devojku nekada jedino voleo u životu... meni je čudno što se čovek uopšte oženi/uda, ako ne voli tu osobu za koju se ženi/udaje. Ne pričam o posle 20 godina. Samo gledam šta si napisao i zaključujem... a piše jasno.jurodivi:mislim kave veze ima sad moja zena sa ovim?i da li je volim ili ne volim posle dvadeset godina...kako da ti pricam o necemu sto nisi prozivela...teorija je jedno a zivot je drugo
Prvo ja sam prost covek (bez znanja stranih jezika, reci i izraza), pa mi je za ovo tvoje trebao prevod.Betty:bobane ser, sad sam se zabrinula.
Da li ZAISTA misliš da niste bili SOULMATES ako vam odnos nije bio 101% idelan i ako su postojla stvari koje ti smetaju?
NEMA to, ne može ništa da ti ne smeta (odnosno, m ože, probala ja, pa nadrljala, nije ljudski do te mere biti utopljen u vezu da ti baš nikada i ništa ne smeta).
to je nešto omađijano što nikuda ne vodi, moraš biti nenormalno romantičan za tako nešto (ponavljam, probala ja, 5 godina, yebotePa mi SAD smeta kad se setim, trebalo je da ga ostavim još kad mi je rekao da sam PROŽDRLJIVA kad sam htela još 1 kolač :? )
ajde pliz obajsni "veliko razumevanje" - jel toono da pogađaš misli i želje? Zaista, ako toga nema, onda je ugovor malo ...besmislen, mislim, ko 2 kontinenta.
U pravu si.pikax:Iskljucive u kom smislu ?
..i ti si iskljuciva koliko mogu da primetim ( u kontekstu u kome sam i ja iskljuciva : nisam i necu )
:razz:
O ovoj temi je vec pooodosta receno : i kako smo svi mi razliciti i kako svako ima pravo na svoj izbor i principe i da to treba da se postuje .....i opet se vrtimo u krug.
:razz:
lindalo:U pravu si.
Pogresno sam rekla. Zapravo, tacno je da nisam i ne nameravam da budem nicija "svalerka", ali pojma nemam sta mi se u zivotu moze desiti.
u smislu da prevarena zena "ima pravo" da preispituje, proziva i ko zna sta radi ljubavnici svoga muza, sto je, po meni, totalno besmisleno i nekorektno.
Ma, šta znači - ne možeš drugačije? Kako to neko može, a neko NE? I to je kao strava opravdanje - ja ne moguBetty:mačkicino švaleranje je čist sportDa, treba se držati reči i svog izbora...osim ako ne možeš drugačije.
Betty:Mislim da ste novovekovno iščašeni, VI koji mislite da je problem vašeg muža samo njegov problem i da uzajamno poštovanje u braku treba da spreči zakonitu ženu da se meša u "njegove stvari" koje se tiču - druge žene.