Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..al` ima Crnu Goru za susjed!gormilo:
sicky:..al` ima Crnu Goru za susjed!![]()
Schädel:Pa prije otceplenja CG najavili su sveopci bojkot CG primorija![]()
Em nece tamo da idu iz inata, em im je skupo jer za te bare mogu da idu drugde gde je jeftinije i usluga im bolja
A eto ih ponovo CG cak idu i u Ulqin....Jaki su oni domoljubci
vuk.k:Kako da ne......................., a vi siposikupate li i magarce u grmiji
Trenutno daSchädel:Mi se kupamo sirom Kosova jer su se po otvarali mnogi bazeni naravno privatni...Prava milina....
Ti nisi iz Mitrovice :wink:
Lucca:Budva 10 nocenja pun pansion...13.000 dinara (150 EUR ) i to na rate.
Schädel:Pa fino....Takve cijene su bile i prije 2-3 godine ( a pun pansion sa 15 eur/dan ...to ti je maljo morgen ) :wink:
vuk.k:Trenutno da
Lucca:Sacika ljubavi, vidim da imas nameru da dignes Pancevacki most za sobom kadabudes dolazio k'meni, ali ponesi mnogo vise TNT-a jer se gradi jos jedan most preko Dunava k'meni i jos jedan auto put, zamisli ti to.
Schädel:Ali nisi ''originalan''
Schädel:Ali nisi ''originalan''
Nema od toga nista ne lazi, ala bi se sipos cudioSchädel:Pa fino sve je dobro sto se gradi....Ja sam za napredak i za dobrobit covjecanstva....I ja da te obradujem potpisan je tender za autoput Morinë( Kosova )-Kukës (Albanija)-Durrës/Drac (Albanija ) ta duljina od 180 km bit ce zavrsena prije sezone 2009 i zamisli to rade Ameri i Njemci.....
vuk.k:Zanima li te nesto sa severa posto esmes da dodjes
Schädel:Pa fino sve je dobro sto se gradi....Ja sam za napredak i za dobrobit covjecanstva....I ja da te obradujem potpisan je tender za autoput Morinë( Kosova )-Kukës (Albanija)-Durrës/Drac (Albanija ) ta duljina od 180 km bit ce zavrsena prije sezone 2009 i zamisli to rade Ameri i Njemci.....
Lucca:
Pa dobro to rade za sebe, da bi mogli brze da migriraju....vama je dobro sto mozete da koristite i to je super, a sta dalje...
Vec sam reko , rodjen sam na KiM trenutno zivim u K.Mitrovici i zapamti ja nikad ne lazemSchädel:Eto ponovo sam te ukebao da lazes da si iz Mitrovice ....A oko toga jel smem il nesmem to je BTW....
Schädel:Pa mocicete i vi da dodjete![]()
![]()
Ako vam je po volji mislim na uvjete koje vi forsirate
![]()
![]()
![]()