Shto me briga shto Srbija nema more....

Schädel:
Pa prije otceplenja CG najavili su sveopci bojkot CG primorija :lol: :lol: Em nece tamo da idu iz inata, em im je skupo jer za te bare mogu da idu drugde gde je jeftinije i usluga im bolja :lol: A eto ih ponovo CG cak idu i u Ulqin....Jaki su oni domoljubci

I nije u Cg skupo, bogami spustili su cene oj-ha.Ko je najavio bojkot par likova sa foruma c-c-c-c-c, ej pa nas ima na milione, nemoj da me brukas ljubavi povrsnoscu. :lol: :lol: :lol:

Lucca:
Sacika ljubavi, vidim da imas nameru da dignes Pancevacki most za sobom kadabudes dolazio k'meni, ali ponesi mnogo vise TNT-a jer se gradi jos jedan most preko Dunava k'meni i jos jedan auto put, zamisli ti to.

Pa fino sve je dobro sto se gradi....Ja sam za napredak i za dobrobit covjecanstva....I ja da te obradujem potpisan je tender za autoput Morinë( Kosova )-Kukës (Albanija)-Durrës/Drac (Albanija ) ta duljina od 180 km bit ce zavrsena prije sezone 2009 i zamisli to rade Ameri i Njemci.....

Schädel:
Pa fino sve je dobro sto se gradi....Ja sam za napredak i za dobrobit covjecanstva....I ja da te obradujem potpisan je tender za autoput Morinë( Kosova )-Kukës (Albanija)-Durrës/Drac (Albanija ) ta duljina od 180 km bit ce zavrsena prije sezone 2009 i zamisli to rade Ameri i Njemci.....

Pa dobro to rade za sebe, da bi mogli brze da migriraju....vama je dobro sto mozete da koristite i to je super, a sta dalje...

Back