Shta vas to rasplache?

Rasplacem se kada pocnem da sazaljevam samu sebe(retko kad),ali trudim se da uvek gledam onu svetliju stranu kada mi se neko sr... dogodi.Ne volim da gubim da se cimam oko sitnica.Kazem sebi-Budi jaka-(izlizano,ali uspeva,bar kod mene)...i nema cmizdrenja za mene...
Naravno,ako je u pitanju nesto extremno kao...bolest,smrt drage osobe(ne daj Boze)...bol se ne moze sakriti...i ne trudim se tada...

Pa, ne moze bash sve da me rasplace, cheshce sam tuzna nego uplakana. Plachem jednino kada se desi neshto stvarno ruzno i tuzno. Neke pesme mogu da me izbedache bash, bash. bash, ali ne secam se da sam plakala ni zbog jedne. A, mislim da nisam nikada plakala od srece....bar se ne secam...

Jedino što imam da vam kažem je-ODRASTITE!Ne znam koliko je NGB_GIRL stara,ja sam 94 i kažem vam da od plakanja zbog nepravde nema ništa.Razumem da ste ženske,ali pazite ovo:nepravda je svuda oko nas,svaki dan sam spreman na nju(jednostavno rečeno-oguglao sam).Takva je zemlja,ljudi(ne samo kod nas-ima ih po celom svetu),sve je korumpirano i protiv toga se ne može.Znam kad je mene gađao kombi NA PEŠAČKOM,prvo sudija nije izrekao nikakvu kaznu+taj lik nam ništa nije finansirao.Tad me je Bog sačuvao,mogao je da mi pukne vrat vrlo lako(ceo jedan dan nisam mogao da pomerim glavu na levu stranu-vrat me je otkidao).Od tada sam na svakakvu prevaru i laži spreman.

Pa i ja sam '94 pa ne plachem...
Mada sam pre plakala zbog svachega...
Nije to do toga vec koliko je ko osecajan....
Npr:
Meni je doshlo da plachem kada sam videla kako su malo kuche ishutirali...jadno je cvililo jedno 20ak minuta...
a moju drugarcu boli coshak za to kuche....
mada mi se nije plakalo kada sam tukla klinju koji mu je to uradio...:twisted:

Plachem kada se iznerviram....i sve mi se skupi....
Plachem...kada se Mum ili Dady izderu na mene...kada kazu da sam ih razocharala...da me ne poznaju...onda mi stvaro bude zao...:?
Placham zbog budale...u koga sam zaljubljena...ali jbg kada njegovoj lepoti ne mogu odoleti...
Plachem...ponekad dok se smejem...
Plachem kada se rastajem sa nekim na duzi period....
Plachem dok gledam film...:oops: :?

ove vase porukice mogle bi da me rasplacu ali nista kao decko koga sam volela iz Nisa je... on je to umeo najbolje ,...da me pozove i kaze mi da me voli da ne brinem da nas niko i nista nece i ne moze rastaviti...ali...lagao je,..to da me je voleo...sve je bolelo ali sada me boli secanje na njega...nije toga ni bio vredan...pa jos su mi sveze uspomene ali ne volim ga vise,mada ga cesto zovem u mislima...

ali uvek zaplacem uz pesmu `un-break my heart` Toni Braxton...e pesma je stvarno za plakanje...Inace plakala sam jednom u skoli kao malo dete. Imali smo gradjansko i pricali smo o zlostavljanju dece, i onda je moj drug ispricao kako je njega otac u 4 razredu tukao dok ga nije raskrvavio i pritom je njegovu mamu gurnuo i ona je udarila u lavabo ali glavom i onesvestila se...na kraju je njegov cale morao da vodi i njega i njegovu mamu u urgentni centar na usivanje...rekao nam je da ga bije i dan danas,ali da on to njie nikome da sad nije pricao..ja kad sam se okrenula iza sebe... videla sam ceo razred kako place...ma plakali su svi i on i ceo razred pa cak i nastavnica...joj kad se setim ...e njemu stvarno nije lako pored takvog oca...:cry:

ali uvek zaplacem uz pesmu `un-break my heart` Toni Braxton...e pesma je stvarno za plakanje...Inace plakala sam jednom u skoli kao malo dete. Imali smo gradjansko i pricali smo o zlostavljanju dece, i onda je moj drug ispricao kako je njega otac u 4 razredu tukao dok ga nije raskrvavio i pritom je njegovu mamu gurnuo i ona je udarila u lavabo ali glavom i onesvestila se...na kraju je njegov cale morao da vodi i njega i njegovu mamu u urgentni centar na usivanje...rekao nam je da ga bije i dan danas,ali da on to njie nikome da sad nije pricao..ja kad sam se okrenula iza sebe... videla sam ceo razred kako place...ma plakali su svi i on i ceo razred pa cak i nastavnica...joj kad se setim ...e njemu stvarno nije lako pored takvog oca...:cry:

Slichnu prichu je meni prichao moj najbolji drug i josh nekim osobama u petak...ali pricha nije za javnost...sestra mu je poznata lichnost...:?

Mada je mene mnogo iznenadilo da nam se poverio...

Ja sam zbog mnoooogih svtavri plakala...
A sada sada me boli uvo za sve...

Mada o5 plachem kada su meni drage osobe tuzne i kada plachu...a ja ne mogu da im pomognem...[zadnji put pre 7 dana]
Plachem kada chujem priche tipa nasilje u porodici,ulici....
itd,itd...

Malopre sam plakala jer sam shvatila koliko povredjujem jednog decka koji mi puno znaci.:cry: Placem zbog raznih pesama,tako pogode...Plakala sam sinoc zbog One Republic-Apologize...Mariah Carey isto ima neke tuzne balade...Ali starije pesme....:cry::cry::cry:

:lol:
Izvinjavam se, samo poslednja rechenica smeshno zvuchi :oops:

Ja u poslednje vreme sve zadrzhavam u sebi... a plache mi se chesto zbog jedne osobe koja je IDIOT... asocijalni debil... nije dechko, nema veze s ljubavlju, nije drugarica (hmmm), nije neko ko mi mnogo znachi ali tera me da se osecjam loshe. MNOGO loshe.
Kad puknem... ufff... :?

Nadam se da necju josh dugo biti primorana da to trpim.

Pre neki dan sam htela da plachem kad sam videla da su mojoj drugarici suzne ochi..Ona je tako divna osoba a zaglibila je s nekim koga voli a ko je nije vredan i za kog nisam bash sigurna da voli nju...Kad sam je pitala zashto to radi sama sebi, pogledala me je, sva tuzna i onako, na ivici suza...Ja sam imala kachket i samo sam ucutala...
Inache ne volim da plachem.Sve mi se to skuplja, skuplja...A onda pustim neki triler, junak pogine i rzvalim se od placha!!!

Uglavnom mi se place kad sam besna,ali se suzdrzim kada je osoba zbog koje sam besna pored mene jer zasto priustiti osobama koje nas povrede to zadovoljstvo da nas vide ubedacene.Tako da jedino placem kad sam sama......ili kada gledam neki tuzan film- na "Titanik" i "Perl Harbour" uvek placem,a gledala sam ih 1000 000 puta!

Back