gost 30064
Elita
- Poruka
- 16.609
plakao sam u snu sanjah da mi rikno drugar i budim se i placem eboteee tripaaa
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Plachem kada me ljudi iznevere... kada se razocaram u druge... ali to niko ne zna, nikad ne bih pokazao ta osecanja javno, to je moja licna stvar...
Mene je tesko rasplakati,ali plakala sam kao kisa kad me je decko ostavip pre par meseci. To je bilo nesto neizdrzljivo. Celu noc sam plakala,a ujutru me je nazvao i pomirili smo se.
Juche sam u shkoli saznala da nam razredna ide iz shkole. Plakala sam neprestano 5 sati. Chesto plachem, pa chak i onda kada nema razloga.A da li vas rasplache neka pricha, pesma, mozda plachete samo zbog prozivljenih problema ili uopshte ne plachete? Iskreno, molim!
Ko ti je bila razredna?:shock:
placem kad vidim nesto sto je mnogo nepravedno a ja tu ne mogu nista
Jedino što imam da vam kažem je-ODRASTITE!Ne znam koliko je NGB_GIRL stara,ja sam 94 i kažem vam da od plakanja zbog nepravde nema ništa.Razumem da ste ženske,ali pazite ovo:nepravda je svuda oko nas,svaki dan sam spreman na nju(jednostavno rečeno-oguglao sam).Takva je zemlja,ljudi(ne samo kod nas-ima ih po celom svetu),sve je korumpirano i protiv toga se ne može.Znam kad je mene gađao kombi NA PEŠAČKOM,prvo sudija nije izrekao nikakvu kaznu+taj lik nam ništa nije finansirao.Tad me je Bog sačuvao,mogao je da mi pukne vrat vrlo lako(ceo jedan dan nisam mogao da pomerim glavu na levu stranu-vrat me je otkidao).Od tada sam na svakakvu prevaru i laži spreman.Takodje placem zbog nepravde i to je ....nazalost...jako,jako cesto,u skoli,kuci,napolju....svuda!!!