Shta vas to rasplache?

Zadnji put sam plakao kad me je prvi put bivša devojka ostavila,pre nekih pola meseca.Društvo(a ni ja)nisu mogli da veruju da sam pustio suzu,svi ali baš svi me znaju kao vrlo hladnu osobu za tako nešto.To mi je bila najteža stvar u životu.Drugi put sam mnogo lakše podneo misleći da će se predomisliti kao i prvi put,ali od toga izgleda nema ništa,nažalost.

hm....retko plachem :) ali mogu da plachem i bez razloga,kao soffy,mogla bih glumica da budem :D
nekad me rasplachu zaista sitne stvari(ocene npr),a nekad me ne mozhe nishta rasplakati :D
zavisi kakvog sam raspolozhenja tog dana kad treba da plachem... :)

Uf, lako plachem :P
Svadja s bliskom osobom, poslednji polaznichki seminar u Petnici, raskid.
Hmmm. To je otprilike zashto sam plakala poslednjih par meseci, I think...
Mislim, nisam plakala mesecima bez prestanka :lol: nego jednostavno, u tom periodu...

uglavnom secanja ili kajanja...toliko sam puta plakala zbog lika u kog sam se zacopala ovog leta i to samo zato sto sam se secala kakva sam guska ispala...danas sam plakala jer mi je macak jako star i znam da cemo ga uskoro uspavati...rasplace me kaad se neko dere na mene,ali kada sam u elementu ja rasplacem druge...to je cesca situacija :D

Mogu da zaplacem uvek kad se setim kad me je Igor zvao kad se posvadjao sa svima, bas sa svima, i onda je samo mene zvao, i plakao, i pitao me da li da raskine sa Jelenom, to je bas romanticno, samo on i ja sami na celom svetu, a ja nisam htela da popustim jer znam da ce sutra da promeni misljenje i da cu opet morati da ucestvujem u formuli jedan a taman sam se bila oprostila od tih utrka, ipak je to Igor, za njega vazi "Da umirem na oci tvoje, ne veruj mi lane moje, ili pile moje". Ali ipak to je bilo taaaako romanticno, to vece kad smo bili samo on i ja sami na svetu. To me uvek raznezi i mogu da zaplacem kad se setim toga.

placem kad vidim nesto sto je mnogo nepravedno a ja tu ne mogu nista

Takodje placem zbog nepravde i to je ....nazalost...jako,jako cesto,u skoli,kuci,napolju....svuda!!!
Jedino što imam da vam kažem je-ODRASTITE!Ne znam koliko je NGB_GIRL stara,ja sam 94 i kažem vam da od plakanja zbog nepravde nema ništa.Razumem da ste ženske,ali pazite ovo:nepravda je svuda oko nas,svaki dan sam spreman na nju(jednostavno rečeno-oguglao sam).Takva je zemlja,ljudi(ne samo kod nas-ima ih po celom svetu),sve je korumpirano i protiv toga se ne može.Znam kad je mene gađao kombi NA PEŠAČKOM,prvo sudija nije izrekao nikakvu kaznu+taj lik nam ništa nije finansirao.Tad me je Bog sačuvao,mogao je da mi pukne vrat vrlo lako(ceo jedan dan nisam mogao da pomerim glavu na levu stranu-vrat me je otkidao).Od tada sam na svakakvu prevaru i laži spreman.

mene rasplace sto nikada necu da vidim nekog koga volim.......(nebitno ko je)kada neko ima probleme, i moja najbolja drugarica je uvek tu da me rasplace!!!!.....a da i kad moja mama grdi mene a u stvari je kriva sestrai kad mi oduzmu nesto za sta sam emotivno vezana....{(ovog puta je bila palica za bubnjeve od Nevernih Beba......(znate san mi je da budem bubnjar,ali ne ono....nego da ih sviram...)}

Back