Shta vas to rasplache?

Ma zavisi... Kad sam dobro raspolozena, nista ne moze da me rasplace... A kad se, npr., posvadjam s nekim, pa budem nervozna, posle toga moze sve da me rasplace... cak i neka moja glupa razmisljanja... sreca pa se to ne desava cesto... jednom u pola godine pa traje desetak dana...

Evo sinoc sam bila na zurci,sve je bilo super,dok se moje drugarice nisu sve do jedne ponapijale i navatale momke,a ja sam verna svom decku,i muka mi je vise bilo svega i gledanja kako se svi ******e i glupiraju i samo sam nestala sa rodjendana,i dok sam isla kuci ceo put sam plakala.....

sinotj mi je drugarica donela knjigu ,,Tessa se zaljubila" i zamolila me da prochitam... obichno ne chitam takve knjige nego neshto malo ozbiljnije, ali sam ovu prochitala (mislim, ipak me zamolila). ljudi moji, plakala sam kao kisha... a tu su i ljubavni problemi drugarice... :(

Jako cesto placem,skoro svaki dan.Jako sam emotivna,i dopustam da me sitnice povrede.Rasplacem se kad cujem pesmu koja me podseca na nekog decka ili kad slusam EKV i mislim o onome sto se desilo sa tom grupom.I kad god sam pod bilo kakvim pritskom,placem.:cry::cry:

Ovo:

istockphoto_2082239_chopped_onion_macro.jpg

onions.jpg

Ah,meni ne treba mnogo vremena da bih zaplakala....mada sada manje plachem nego pre....
a veeeeeeeeeoma sam emotivna...tako da me povrede neki glupi komentari...rasplachem se kada me povrede drage osobe....rasplachem se kada mi nishta ne ide od ruke....rasplachem se kada sam toliko besna da mi suze krenu...
a mogu i da nateram sebe da plachem i da prestanem da plachem veoma brzo....;)

Back