shta ste uradili

Prosla prilicno stresan period u zivotu, da ne ulazim u detalje..
Bila u Beogradu dva puta, polozila jedan ispit, odmarala se u Atini i po Peloponezu, putovala malo po okolini, upoznala i sprijateljila se sa nekim novim ljudima, naucila nesto vise o sebi, postala sigurnija u voznji(nisam otkacila niti zakacila nesto na kolima?!),usavrsila neke strane jezike,.....saznala nesto vise o stvarima koje me zanimaju, pogledala dosta dobrih filmova,.... :roll:

sta sam uradila od jula?
-upisala se na fakultet i dala dva ispita,jedan pala i pomalo se razocarala u fakultet :?
-bila u istri,ponovo videla pulu,i zaljubila se u rovinj,opet upoznala svu mogucu familiju
-bila u u juznoj spaniji dva meseca,sjajno se provela,upoznala gomilu fenomenalnih ljudi
-kupila farmerke koje sam godinama pokusavala da nadjem
-zivela u zabludi da cu do kraja godine kupiti novi kompjuter :(
i jos ponesto...

Raskinula vezu za koju sam mislila da je najbolje sto mi se ikada desilo, bila 2x na moru, oba puta u Istri, (ups, jednom u Istri drugi put u Dalmaciji, pogresih )nasla novi posao, imala nevidjeno dugu insomniu, krenula da ucim francuski i italijanski, upisala pilates i spin TNZ, upoznala sadasnjeg decka, shvatila da sam zivela u zabludi sto se prethodne veze tice, imala najlepsi novogodisnji docek ever, bila u veneciji za dan zaljubljenih.

Ja uspjela da JAKO zavolim nekoga.
Upisala trecu godinicu faxa.
Napucala muzicku kolekciju na PC-ju na nevjerovatnu kolicinu pjesama.
Pocela konacno da posmatram brata kao odraslu osobu ( donekle 8) ).
Zatvorila par vrata :( i otvorila par prozora :) .
Naucila da klizem - jupi :D .
Promjenila PC.
Naucila da skuvam par sitnica.
Pocela da gubim stare i stvaram nove strahove...
I vjerovatno jos zaboravljam dosta toga sto bi moglo da se doda.

Proveo divno leto. Uleteo u opasnu jesen. Smenjivao periode duboke depresije i neverovatne uzvisenosti. Dodirnuo vrh nekoliko puta.
Dodirnuo dno nestpo vise puta.
Sad sam u down fazi, ali bice bolje.
Valjda :?

izgubio stan(prodat) :(
klavir,za koji san sentimentalno vezan(odnet na kratko) :cry:
faks(pauzirao) :roll:
majci(u inostranstvu) :( se pridruzhila i dva brata :(
u dugovima do gushe :(
nishta more :(
planina :(
reka :(

ali velika i lepa zhelja da se sve to promeni :wink: