SHTA MISLITE O LJUDIMA KOJI SLUSHAJU VISHE VRSTA MUZIKE

• Začetnik teme Začetnik teme WTF
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I ne treba se ogranicavati na jednu vrstu muzika.Ja ,na primer(u zavisnosti od raspolozenja,godisnjeg doba,polozaja zvezda,plime i oseke i horoskopa:p) slusam sve i svasta,od bluza,soula,gospela,preko rock'n'rolla,rocka,hard rocka,panka,hardcor panka,njuvejva do gothic metala...

I druzim se sa raznolikim ljudima.I nosim martinke zimi.E sad bi mnogi rekli "sta osoba koja slusa gospel radi u martinkama?"!!!

Kakav bi bio svet kada bismo svi bili isti?Verovatno dosadan i monoton..ovako je bas zbog razlika uvek interesantno i zanimljivo.Ja ljude ne delim po tome sta slusaju,vec kako se ponasaju i imaju li minimum osnovne kulture i vaspitanja.ja licno slusam sve osim narodnjaka i ljigave pop muzike kojom nas truju sa TV PInka.Sta sa tim.Jednako volim i Epicu i Kiss,i Azru,I Film,i Vivaldija,a bogami i Ravela.Sve zavisi od toga kako se osecam..Samo ne mogu da shvatim da neko moze da slusa Stoju,Seku i takve gluposti...ostalo mi je sve ok.

Zaista nemam nista protiv takvih ljudi,cak stavise mogu reci i da ja spadam u njih. Slusam punk/rock/trash metal/heavy metal/grunge/old school rap/reggae&ska/rave jer volim tu muziku. Ljude najvise i najpre klasifikujem kao ok likove i idiote a tek posle gledam sta slusaju. Neki moji prijatelji su okoreli pankeri,neki vole trash metal,neki su rejveri a ima par njih koji vole narodnjake. Ali nema veze,prijatelji su mi. Svi smo mi ljudi ali opet nismo isti,sto i jeste poenta.

I ne treba se ogranicavati na jednu vrstu muzika.Ja ,na primer(u zavisnosti od raspolozenja,godisnjeg doba,polozaja zvezda,plime i oseke i horoskopa:p) slusam sve i svasta,od bluza,soula,gospela,preko rock'n'rolla,rocka,hard rocka,panka,hardcor panka,njuvejva do gothic metala...

I druzim se sa raznolikim ljudima.I nosim martinke zimi.E sad bi mnogi rekli "sta osoba koja slusa gospel radi u martinkama?"!!!

Naravno:ok:

Najvise mrzim kada se neki ljudi tripuju da ako neko slusa vise od jedne vrste muzike, da je on pozer!!

Koliko je to jadno?!

U stvari su oni najveci pozeri... jer to uglavnom pricaju ljudi koji slusaju npr samo metal i onda se tako i oblace i sve ostalo im je sranje.... smesno.

Slusam rock, tehno, rap pa nekad cak i pop.
Ne treba biti ogranicen!

E ovo si dobro napsala:ok::ok::ok::ok:
Jadno je dosta...to za pozere
oni koji slusju samo rock ili metal uglavnom su CENZURA kada cuju narodnjake ili bilo sta drugo njima je odma lose, i mrze sve ostalo...dok ovi sto slusaju bilo sta od tog ostalog mogu da podnesu metal i rock i nisu takvi kao rockeri metalci,.....
Ja mislim da nije lose ako slusas vise vrsta muzike.. ali mislim da je lose ako se neko pravi da slusa ono sto je u "TRENDU" a kuci se ubija od slusanja seke i pesme fenomenomenalno!!!:otkacio:

Back