Shta je za vas perverzija

aaah ljudi moji...ovo do sada nikakve veze nema sa sexualnim perverzijama...na koje je postavljac verovatno mislio......ovo...vrsenje nuzdi,povracanje,lajanje,opstenje sa zivotinjama...nije perverzija u sexu.....vec...neznam kako bih ga nazvao...po meni ni nema veze sa sexom...mislim...onda je baba sera najjaci perverznjak u gradu,posto ceo dan provodi na mestu gde se izvode potencijalne sexualne aktivnosti u vidu vrsenja nuzde..mislim
perverzija moze biti sado-mazo,vezivanje...tj *******....trampling ili gazenje
po meni...najjaca stvar...samo za odabrane....je ballbusting...ima veze sa sexom...ali je very intense...znaci moze da napali...ali istovremeno i sredi muskarca...to je kada zena udara muskarca nogom najcesce u testise....eto..to je mozda perverzija...ali ovo sve dosada je idiotizam

tri devojke i tri muskarca u sobi...na sred sobe je niski sto preko koga je presavijen muskarac br1..njega guzi muskarac br2,a ovog opet muskarac br3...iznad muskarca br1 visi devojka broj1 vezana sa nogama okrenutim ka plafonu,a ruke su joj takodje vezane...devojka broj2 siba ruzinim trnjem devojku br1 dok devojka broj3 sa navucenom vestackom kitom kara u guzicu devojku br2

Back