ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
aaah ljudi moji...ovo do sada nikakve veze nema sa sexualnim perverzijama...na koje je postavljac verovatno mislio......ovo...vrsenje nuzdi,povracanje,lajanje,opstenje sa zivotinjama...nije perverzija u sexu.....vec...neznam kako bih ga nazvao...po meni ni nema veze sa sexom...mislim...onda je baba sera najjaci perverznjak u gradu,posto ceo dan provodi na mestu gde se izvode potencijalne sexualne aktivnosti u vidu vrsenja nuzde..mislim
perverzija moze biti sado-mazo,vezivanje...tj *******....trampling ili gazenje
po meni...najjaca stvar...samo za odabrane....je ballbusting...ima veze sa sexom...ali je very intense...znaci moze da napali...ali istovremeno i sredi muskarca...to je kada zena udara muskarca nogom najcesce u testise....eto..to je mozda perverzija...ali ovo sve dosada je idiotizam
perverzija moze biti sado-mazo,vezivanje...tj *******....trampling ili gazenje
po meni...najjaca stvar...samo za odabrane....je ballbusting...ima veze sa sexom...ali je very intense...znaci moze da napali...ali istovremeno i sredi muskarca...to je kada zena udara muskarca nogom najcesce u testise....eto..to je mozda perverzija...ali ovo sve dosada je idiotizam