Shta je za vas perverzija

Za mene je perverzija iskljuchivo ono gde svojom voljnom ne uchestvuju oba partnera.Ako se dvoje dogovore shta god da rade , bez prisile , meni to nije perverzija

U potpunosti se slažem s tobom. Dokle god oboje uživaju široko im polje.

Inače jednom su pitali jednog stručnjaka za te stvari šta je po njemu perverzno u seksu. Odgovor je bio (sad nije doslovan citat jer se ne sećam tačno kako je rekao): "Perverzno je ono što čovek smatra da je perverzno. Nekom nije perverzno ništa što ljudski um ne može da zamisli, a nekom se gadi sve drugo osim klasičnih poza".

Za mene je perverzija iskljuchivo ono gde svojom voljnom ne uchestvuju oba partnera.Ako se dvoje dogovore shta god da rade , bez prisile , meni to nije perverzija

U nekim zemljama se to zove i silovanje.

"perverzija" je sve ono sta drustvo ne prihvata kao normalno (a normalno je samo ono sta drustvo prihvati u tom momentu).

69 je bila teska perverzija sve do srecnih hipi 60-tih a onda postaje normalna pojava...
za 100 godina, mozda cak i vlazan seks postane perverzija...
gledaste li Judge Dredd?

Ja sam perverzan... je nikada se ne pridrzavam drustvenih granica... slusam Seku Aleksic i pijem votku i dzin jer to je sada in! ;-)

Perverzno znaci izopaceno. Ja nisam saglasna sa tim da mi decko prica kao bebici, kad mu iz ociju viri seks i kad bi me pocepao najradije. Ako je stvarno nezan i ako je opusten, i on, i ja, onda je to bas lepo kad mi prica kao bebi.

Moze da se kaze za nekoga da je perverzan i kad se to ne odnosi samo na seks. Ko je citao zna da postoji nebrojeno znacanja koje mogu da dobiju pojedine reci u zavisnosti od konteksta.

vec ste dali definiciju vidim, pravac od psihologa :D...mogu samo da dodam da je prava sreca naici na osobu sa kojom ti se interesovanaj slazu s obzirom na siroku paletu mogucnosti...i prosto mi je zao kad neko upadne u vezu i nemoze da ispuni svoje mastarije sa partnerom jer je njemu to neprihvatljivo tj "perverzno"...:)

jao divi ga sto je sladak onaj mrtvac...draga, zelish li da se seksamo sa njim?

Мртвац се није сложио ;)
Такође, мислим да је ово исувише субјективно да бих дао одговор.
Зато ћу само подсетити на питање мог другара које је постављено на тераси куће у којој смо одседали у Сутомору 1993.
"Вуки, шта ти мислиш да ли је оно са пишањем перверзија?"
Онда се наш газда, неки деда, умешао са свог прозора
"Момци, занимљив вам је разговор али три сата је ујутру..."

Slažem se s tobom, Didy.
Vrlo idividualno - nekom je i svaka druga poza osim misionarske perverzija, a nekom nije ni...
...Chili Dog - obavljanje nužde među ženine dojke nakon čega muškarac nastavlja gurati penis među iste koristeći izmet kao lubrikant. Dve zemičke, viršla i umak. Chili dog!
Dirty Sanchez - nakon analnog sexa, muškarac vadi penis i partnerici ili partneru zaprljanim penisom crta brkove. Verzija manjih, "nemeksičkih“ brkova naziva se Hitler...
I tako, ima toga još... :-)

Back