Shta je machka videla?

gost 241814

Elita
Poruka
22.957
E ovo je mnogima nejasno zashto se ova machka ovako isprepadano ponashala:manikir:
Мой кот Маркиз первый раз увидел дочку моего друга.
Он так неистово кричал все время, пока она была у нас в гостях. Это было 7 лет назад и больше не повторялось ни разу. Даже когда она приходила к нам ещё раз, кот просто шипел.
video dokaz :mrgreen:

Da li je machak video neshto oko devojchice njegovog druga poshto je jedino na nju tako reagovao...:think: a morate priznati svi vi koji imate machke da dotichni deluje isprepadano :mrgreen: shta mislite o ovoj misteriji shta je ovaj machak ruskog drzhavljanstva(chipa) video? :think:

Moj machak Markiz prvi put je video cerku mog prijatelja.
On je toliko mahnito vikao celo vreme,dok je ona bila kod nas u poseti.
To je bilo pre 7 godina ne ponovilo se.Chak i kada je doshla kod nas josh jednom ,machak je samo shishtao

Poslednja izmena od moderatora:
Можда је видела iphone мобилини телефон попут овог камелона на снимку:

Озбиљно, тешко да је било шта "видела". Ради се о интуицији која је код животиња пре свега мачака много развијенија него код човека.

Наравно, ако је цела та прича истинита и ако нису заправо довели неког пса ту у позадини од кога се мачка уплашила што је и највероватније.

kakva glupost!!!
zaista bedan nacin da se promovise maltretiranje zivotinja!!!
a to sto vlasnik pise... pa i na tarabi svasta pise, pa je niko ne j...

Теби је изгледа засметало психичко здравље те мачке. Вероватно би сада желео да мучиш, казниш, затоовриш те људе који су се дрзнули да се играју са мачком.

Свуда вас има! Вас љубитеља животиња! А то што је мене пре неки дан ујео пас за ногу,. Шта на то имате рећи???!!!

Теби је изгледа засметало психичко здравље те мачке. Вероватно би сада желео да мучиш, казниш, затоовриш те људе који су се дрзнули да се играју са мачком.

Свуда вас има! Вас љубитеља животиња! А то што је мене пре неки дан ујео пас за ногу,. Шта на то имате рећи???!!!

besnilo je bolest, i moze da se desi svakome, pa i coveku!
ne osudjuj i ne mrzi ta divna stvorenja. jedina su jos ona ostala neopoganjena!

A sta ako je ta devojcica ispunjena negativnom energijom, zlobom pa je macka osetila to da nesto nije u redu pa se preplasila ili su doveli psa pa resili da se zabave malo...?

Moj ujka nema decu i ceo svoj zivot sa zenom cuvaju macke ne mogu da imaju decu...I kako on obozava zivotinje a narocito macke reakao je da se totalno uverio kako macke mogu da procene ko u sebi skriva zlo i ko je za njih pretnja...

Poslednja izmena:
A sta ako je ta devojcica ispunjena negativnom energijom, zlobom pa je macka osetila to da nesto nije u redu pa se preplasila ili su doveli psa pa resili da se zabave malo...?

Moj ujka nema decu i ceo svoj zivot sa zenom cuvaju macke ne mogu da imaju decu...I kako on obozava zivotinje a narocito macke reakao je da se totalno uverio kako macke mogu da procene ko u sebi skriva zlo i ko je za njih pretnja...

hm ima neshto u machkama ne mogu da poreknem,zashto su ih egipcani toliko poshtovali...:think: mada i nauka potvrdjuje lekovitost machki ali to je druga pricha...
ali pas bi se chuo o da i te kako bi se chuo da je bio u blizini machke:mrgreen: tako da nema smisla ta teorija...
ali machka je prestravljena shta je to ta osoba emitovala...
дочку моего друга
i to da tako reaguje na dete...a shta ako je machka htela da pomogne detetu...da li je dete pretnja za odraslu machku nekako mi nema smisla :manikir:
ima i onaj machak u filmu duh...ne znam...shta je machka videla?

Pošto ovakva reakcija mačke nije retka (uplašena je najverovatnije), a u njoj očito nema ničeg ni natprirodnog ni misterioznog, temu selimo na adekvatan podforum gde će se možda naći bolji odgovor.

Mačke su vrlo senzibilna bića, i kad reaguju, uvek reaguju s razlogom.
Ja to mogu potvrditi kao večita mačkarka :).

Jadan Pas, sta li je imao da zagrize, da li ce stivi da dobije inekciju protiv Besnila covekovog a mozda i drugih ko zna sve bolesti.
A gde i da nadje sada terapeuta za lecenje stresa i psihickih bola,pa nesanica, pa ne mogucnost da se priblizi drugom ljudskom bicu.
Eh kako li sada jadni pas pati, zavucen kozna gde a mozda i bez ikakve kosti.

Ne znam šta je ova maca videla, samo malo pre kada sam pustila video, sve moje mace su se momentalno razbežale, sam gazda Gruje. koji je pomno buljio u ekran, pa me onda par sekundi neprekidno fiksirao i taman se namestio da urinira na ekran, ali sam ga, srećom na vreme sprečila, isprašivši ga po guzi.Izgleda. da ima neke veze sa dominacijom, po ovome što sam videla:)

Ne znam šta je ova maca videla, samo malo pre kada sam pustila video, sve moje mace su se momentalno razbežale, sam gazda Gruje. koji je pomno buljio u ekran, pa me onda par sekundi neprekidno fiksirao i taman se namestio da urinira na ekran, ali sam ga, srećom na vreme sprečila, isprašivši ga po guzi.Izgleda. da ima neke veze sa dominacijom, po ovome što sam videla:)

:eek:
Čuvaj monitor, meni je jedan tako riknuo samo da znaš... (nakon urinarne akcije mog Bilba).

E ovo je mnogima nejasno zashto se ova machka ovako isprepadano ponashala:manikir:

video dokaz :mrgreen:
Da li je machak video neshto oko devojchice njegovog druga poshto je jedino na nju tako reagovao...:think: a morate priznati svi vi koji imate machke da dotichni deluje isprepadano :mrgreen: shta mislite o ovoj misteriji shta je ovaj machak ruskog drzhavljanstva(chipa) video? :think:

Mozda devojka ima psa i mirise na njega ili se nesvesno postavila dominantno, ili je jednostavno negativna osoba.

Samo da te citiramo: zivotinje imaju neverovatnu intuiciju. :)

Back