Shta chitate?

whitenicky:
A Agrapina Maldja je predstavljena kao carica otrova .... FENOMENALNA KNJIGA
Chini mi se da je bila u nekom srodstvu sa Livijom Druzilom, je l' da? Ukoliko jeste, onda znam odakle joj ta ne-bash-laskava titula... Mada meni se svidja kako zvuchi. Otrovi me interesuju, onako chisto informativno8) .

whitenicky:
Slobodno je uzmi neces se pokajati , veliki pozdrav od mene ;-)

Heh, thanks;) .

Lanfear:
Chini mi se da je bila u nekom srodstvu sa Livijom Druzilom, je l' da? Ukoliko jeste, onda znam odakle joj ta ne-bash-laskava titula... Mada meni se svidja kako zvuchi. Otrovi me interesuju, onako chisto informativno8) .

Heh, thanks;) .

Nema na cemu , a ja imam samo bojni otrov ...a moja supruga parfem POISON , tako da ako ti mogu nekako pomoci ti javi .... kad procitas ovu knjigu ocekujem komentar ....Veliki pozdrav od mene ....... ljubitelji knjiga i otrova :lol:

vracam se Pavicu kao neodoljivom ljubavniku.."strasne ljubavne price" i "sedam smrtnih grehova" pripovetke. uzela sam i knjigu koju je napisao sa zenom "ljubavni roman u dve price".ja sam luda za njegovim delima.on pise kako ja sanjam.

"Teorija novca i bankarstvo", neću da napišem ko je napisao jer je knjiga očaj teški............kad ti je najdosadnije u životu,uzmeš tu knjigu,pročitaš jednu stranu i shvatiš da ti pre toga u opšte nije bilo dosadno.............eeeeeee...............:-D

Back