gost 30309
Domaćin
- Poruka
- 4.376
Agripina Mladja... o da, znam. Stravichno. Ove ostale... manje-vishe. Moracu da potrazim tu knjigu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lanfear:Agripina Mladja... o da, znam. Stravichno. Ove ostale... manje-vishe. Moracu da potrazim tu knjigu.
Chini mi se da je bila u nekom srodstvu sa Livijom Druzilom, je l' da? Ukoliko jeste, onda znam odakle joj ta ne-bash-laskava titula... Mada meni se svidja kako zvuchi. Otrovi me interesuju, onako chisto informativno8) .whitenicky:A Agrapina Maldja je predstavljena kao carica otrova .... FENOMENALNA KNJIGA
whitenicky:Slobodno je uzmi neces se pokajati , veliki pozdrav od mene ;-)
Lanfear:Chini mi se da je bila u nekom srodstvu sa Livijom Druzilom, je l' da? Ukoliko jeste, onda znam odakle joj ta ne-bash-laskava titula... Mada meni se svidja kako zvuchi. Otrovi me interesuju, onako chisto informativno8) .
Heh, thanks.

Lanfear:Heheh, znam taj parfem... prilichno je... omamljujuci 8).
Vazi... javicu ti vec, kad je nadjem i prochitam.

Struja:vracam se Pavicu kao neodoljivom ljubavniku.."strasne ljubavne price" i "sedam smrtnih grehova" pripovetke. uzela sam i knjigu koju je napisao sa zenom "ljubavni roman u dve price".ja sam luda za njegovim delima.on pise kako ja sanjam.

I ja, poslednjih par dana... i josh gledam poznata lica na njima... tuga.lav607:Citam samo citulje.....................he,he................