da li neko zna gde da nadjem knjigu BLINK?
jAVITE MI NA pp-u...Unapred hvala!
jAVITE MI NA pp-u...Unapred hvala!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Heh... Charobnjak Iz Oz-a... kako sam voljelaaa tu knjigu.?:put za oz...3. nastavak carobnjaka iz oza..
dete sam vechito. u dushi.
na tavanu slanina se sushi.
malo mi je idosadno ali nije loshe valjda. ali kad sam je vec kupila
hehe volim kako putuju volim te njihove putice i razne dozivljaje.
Pretpostavljam da se lozis i na "Tocak vremena"? :wink:Lanfear:Heh... Charobnjak Iz Oz-a... kako sam voljelaaa tu knjigu.?:put za oz...3. nastavak carobnjaka iz oza..
Mi nemamo 28 lektira :shock:snaja88:Mi smo u 2. razredu imali...pa kao sto je Lphoklica rekla. Kakvih 28! I sa ovim sto smo obradjivali i citali popunismo celu godinu! Vec imamo spisak za 3. razred , al nikako da se nakanim da neku zapocnem :?
O, daaa... :wink:Shinoda:Pretpostavljam da se lozis i na "Tocak vremena"? :wink:Lanfear:Heh... Charobnjak Iz Oz-a... kako sam voljelaaa tu knjigu.?:put za oz...3. nastavak carobnjaka iz oza..
Bio bih ti jaaaaaakoooo zahvalan!Lanfear:http://www.clankknd.de/lanfear.jpg
Imam chitavu kolekciju takvih crteza... poslacu ti josh neke linkove na pp.
ja sam to preskakala,jednu str procitam i dve preskocim i tako celu knjiguLanfear:Ja trenutno ''Anu Karenjinu''. Lektira.
Zanimljivo, zanimljivo, zanimljivo, onda 50 strana o koshenju trave (chitajsmor), pa opet zanimljivo...

ja citm cik me uhvati,extra je knjiga,nije smor za tebe manijace,da ti preporuci,zove se cik me uhvati,mrzi me da idem gore da vidim ko je pisac,ako te bas zanima javicu ti poslemali princ je knjiga srca....toliko obradovati i toliko rastuziti u isto vreme....ne postoji, On je jedinstven, kao njegova ruza.joshgori:Vec danima mastam kako cu jedne veceri da se povucem kuci malo ranije pa da zasednem pred tastaturu pa udri,pa udri...
Ma sam umoran mrco i avetinjo,a jadan ti sam.
Lepe knjige citate,nemogu da kazem. No ja godinama nijesam procita nista sto bi mi tolko suza izazvalo
MALI PRINC zna li neko za knjigu sto bi mogla toliko obradovati, ako zna nemoj da cuti