Shta chitate?

put za oz...3. nastavak carobnjaka iz oza..
dete sam vechito. u dushi.
na tavanu slanina se sushi.
malo mi je idosadno ali nije loshe valjda. ali kad sam je vec kupila
hehe volim kako putuju volim te njihove putice i razne dozivljaje.

dnevnik Bridget Jones....mozda sam zakasnila, to je poodavno bilo popularno..ipak, nije los...lako stivo.
Spremam se za Sidartu od Hesea...davno nekad citala...bas me interesuje kako cu Hesea sada dozivjeti.

Shinoda:
Lanfear:
?:
put za oz...3. nastavak carobnjaka iz oza..
dete sam vechito. u dushi.
na tavanu slanina se sushi.
malo mi je idosadno ali nije loshe valjda. ali kad sam je vec kupila
hehe volim kako putuju volim te njihove putice i razne dozivljaje.
Heh... Charobnjak Iz Oz-a... kako sam voljelaaa tu knjigu.
Pretpostavljam da se lozis i na "Tocak vremena"? :wink:
O, daaa... :wink:
^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Lanfear
Jeste da je negativka (u stvari, u neku ruku i nije), ali je povezana sa svime shto volim i shto mi znachi:
nebo, Mjesec, snovi, srebro, zvijezde, noc, crnilo...

... ne zovu je bez razloga Kci Noci.

lanfear.jpg

Vec danima mastam kako cu jedne veceri da se povucem kuci malo ranije pa da zasednem pred tastaturu pa udri,pa udri...
Ma sam umoran mrco i avetinjo,a jadan ti sam.
Lepe knjige citate,nemogu da kazem. No ja godinama nijesam procita nista sto bi mi tolko suza izazvalo
MALI PRINC zna li neko za knjigu sto bi mogla toliko obradovati, ako zna nemoj da cuti

iju manijace :!: ja citm cik me uhvati,extra je knjiga,nije smor za tebe manijace,da ti preporuci,zove se cik me uhvati,mrzi me da idem gore da vidim ko je pisac,ako te bas zanima javicu ti posle

film je radjen po njol,sa leom di kapriom,kao on je neki zesci prevarant,opljackao pola sveta i nikako da ga uhvate i tako opisuje se kako pljacka i vara...ma vrh

joshgori:
Vec danima mastam kako cu jedne veceri da se povucem kuci malo ranije pa da zasednem pred tastaturu pa udri,pa udri...
Ma sam umoran mrco i avetinjo,a jadan ti sam.
Lepe knjige citate,nemogu da kazem. No ja godinama nijesam procita nista sto bi mi tolko suza izazvalo
MALI PRINC zna li neko za knjigu sto bi mogla toliko obradovati, ako zna nemoj da cuti
mali princ je knjiga srca....toliko obradovati i toliko rastuziti u isto vreme....ne postoji, On je jedinstven, kao njegova ruza.

Uvek placem na Malog princa. jace valjda od mene
Sad sam u biblioteci (kucnoj) nasla 'Starac i more' pa cu i to poceti jer mi treba za skolu.
Kupila sam onu debelu knjigu,5 knjiga koje pripadaju Autostoperskom vodicu....znaci onaj put sam procitala samo tu 1.

Back