Shta bi vas usrecilo ovog trenutka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eh, bash sad da li je prava osoba... :? :? :?
Ali bitno da je meni s njim lepo, a dokle god je tako, bicu srecna...
496920061_12b2cbb5d5_m.jpg

neka lepa romantichna komedija... hotje li neko da mi preporuchi?

južni kensigton..nije baš romantična i bljutava kao neke sa ričardom girom ili džulijom roberts, ali je extra komedija...mislim, stvarno ljudi pogledajte ovaj film, jako je dobar samo što je slabo poznat..

mene bi usrećilo da cela planeta upadne u neku galaktičku rupu i da iz nje izađe istog trenutka, ali da se u međuvremenu vreme pomerilo za sat i po unapred, što niko ne bi mogao da objasni, ali ne bi ni bilo bitno jer bih ja mogao da idem kući...:?

mene bi usrećilo da cela planeta upadne u neku galaktičku rupu i da iz nje izađe istog trenutka, ali da se u međuvremenu vreme pomerilo za sat i po unapred, što niko ne bi mogao da objasni, ali ne bi ni bilo bitno jer bih ja mogao da idem kući...:?
Hahaha, ja te skroz razumem....samo bih ja želela nešto potpuno suprotno.....da nekako može da se vrati sat, pa makar dva sata unazad. Već sam se istrošila od silnih telefonskih poziva, i umorna sam (što je najgore, ozbiljno :roll: ), a treba sad da radim, ali ode mi inspiracija kad protraćim celo prepodne....dobro, nije baš traćenje, ali i jeste :?.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back