Shta bi vas usrecilo ovog trenutka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
--------------------------------------------------------------------------------

Evo, vidite ova dva snimka i ove SRECNIKE u njima, a NAROCITO srecnice:

Zasto ja nisam takva srecnica?! I imaju oni dosta takvih snimaka, cak i kad hodaju ulicom, zaustavljaju ljude, zezaju se... A ja ZNAM da nikome od tih srecnika nije NI PRIBLIZNO stalo do Peppersa kao meni!!! Onda, tu je i MTV fanatic...A oni cak nece nikada ni znati da ja postojim...:cry::cry::cry: Sta bih ja dala da sam na mestu ovih srecnika...Ah, ovu je zagrlio, ovu poljubio i zagrlio, ovima dao ruku, slikao se... PUCI CU OD LJUBOMORE!!! :evil: :evil: :evil: Grrrrrrrrr, hocu i jaaaa!!! Ja bih umrla od srece istog momenta!!! Zasto tako nesto ne moze meni da se desi? Zasto??? Ja ovde umirem, a neki kojima to mnogo manje znaci, se tamo grle i ljube sa njima!!! :cry::cry::cry: Umreeeeeeeecuuuuuuu!!! :cry: Ne napadajte me, pokusajte da me razumete, jaaaaaako sam depresivna i ljubomorna!!! :cry:

lilyl:
@ SIR OLIVER
Ajde, idemo zajedno da ga trazimo! Jel musko? Evo povescu i ovu moju zenkicu, ako moze da pripomogne, mada je matorka, ima raavno 15 g. Dobro, nek bude i ono "staara koka..." samo da mu udjemo u trag!!!
Da bio je mužjak.Pokušavao sam da ga pronađem, ali bez uspeha.
dont-know.gif

Možda bi stara koka rešila probleme.U svakom slučaju, hvala...čujemo se

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back