- Poruka
- 18.738
stosezdestemilionasedamstodvadestetrihiljadepetstotinadvadeseticetirievra
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

malisan4231:da se ludica prikljuci diskusiji

sta lupetas ti? pa sta videla bih ja tebe u Americi................ovde se svako zivi moze ugojiti..........pa sta mogu i ja nekad da budem napunjena...........jes' da me nervira ali je i slatko.............i nekako me vise frajera gleda.............njima ti je ovde sto vece to boljebetmenov_prijatelj:kad bi gucci smrshala ovako se brzo usafta
)))

gucci_novosadjanka:sta lupetas ti? pa sta videla bih ja tebe u Americi................ovde se svako zivi moze ugojiti..........pa sta mogu i ja nekad da budem napunjena...........jes' da me nervira ali je i slatko.............i nekako me vise frajera gleda.............njima ti je ovde sto vece to bolje

pa nije nego su mi mnogi rekli da sam im sladja sada kad sam se ugojila nego kad sam tek dosla ovde u avgustu................. ali naravno vracam se ja u teretanu od januara i na svoju dijetu jer ipak ne mogu ugojena nazad u Srbiju!!!ponja54:Da budesh napunjena!?
Slazem se to je bash slatko...

To su ti rekli da ti bude lakse... A i da licis na njih...gucci_novosadjanka:pa nije nego su mi mnogi rekli da sam im sladja sada kad sam se ugojila nego kad sam tek dosla ovde u avgustu................. ali naravno vracam se ja u teretanu od januara i na svoju dijetu jer ipak ne mogu ugojena nazad u Srbiju!!!![]()
![]()
![]()

))