Shta bi vas usrecilo ovog trenutka?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Alal vera,matori. Znaci krenule vezbe,ovo-ono.... Spremas se za Olimpijadu?
A skola?
Sta bi sa ispitima?

Ubijam. Skelkovi, zgibovi, pa o5 sklekovi. Kidam meso sa vrata zubima :) Dadoh od dve jednu matematiku... ovu tezu, rachunarsku i dobih 6 i sasvim mi je dovoljno... a kvantitavne metode me chekaju u ponedeljak sada :) Kako god, nauchio sam sve... To je vec gotovo... Taj jedan ispit, i da odnesem neki program za obradu matrica u c-u shto dugujem...

Pa sto mi nisi reko da si streber. :hahaha:
Rasturas ti batice matematiku samo tako ,a? Bogte mazo. ja molio Boga da nemam matu u srednjoj. I isounila mi se zelja. imao matu samo prve dve godine. Al me zato hemija rasturila,***** li joj seme i pleme i oca i majku i oba roditelja. Prijatelju,nemas APSOLUTNO ni najmanju ideju kako zajebano ume bit ucenje o telesnim tecnostima.

Ma i ja sam nesto tako slicno razmisljao. Ucio sam u osnovnoj jer je osnovna. U srednjoj sam ucio 5 nacina kako da iskapis pivo na ex. i onda kad zavrsim sa ludim godinama,konacno mogu da porastem i pocnem da ucim na faksu. Zar nije pametna ova glavica?:mrgreen:
Btw, a sto 10X ? ma nek bude 11X,da ne budemo stipse.:super:

Ma i ja sam nesto tako slicno razmisljao. Ucio sam u osnovnoj jer je osnovna. U srednjoj sam ucio 5 nacina kako da iskapis pivo na ex. i onda kad zavrsim sa ludim godinama,konacno mogu da porastem i pocnem da ucim na faksu. Zar nije pametna ova glavica?:mrgreen:
Btw, a sto 10X ? ma nek bude 11X,da ne budemo stipse.:super:

Pametna mala glava :mrgreen: Aj moze i tuce... shkrti nismo :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back