Zikica
Veoma poznat
- Poruka
- 11.236
hmmmmm da vidim..moje tropsko ostrvo, sombrro, tekila i tompusi 
ali za pocetak moze i ostrvo za ostalo nekako cu se snadjem

ali za pocetak moze i ostrvo za ostalo nekako cu se snadjem

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Rujevit:J.ebote jesi cuo za slepo kucanje :-D

Mannibals:dao vikendicu gaji i ruji se izive malo![]()
Pa pomozi malo, jel moram sve sama :grin: i razmasi se malo, sta si se ukocio :grin:Rujevit:а онда је наслепо и све остало...претпостављам......пази куда залазиш прстима8-)
Rujevit:послао манија по пиво...да нам не смета 8-)
....izdavanje sobe se placha 10 EU po satu 8-)gajic:Pa pomozi malo, jel moram sve sama :grin: i razmasi se malo, sta si se ukocio :grin:
.......хоћу, размахаћу само ако је терен клизав... 8-)Mannibals:svejedno....izdavanje sobe se placha 10 EU po satu 8-)
:wink:Pa proveri, samo izbrisi bradu posle :-D 8)Rujevit:па кад се укочи онда је готово.......хоћу, размахаћу само ако је терен клизав... 8-)
Ne brini za cifru, brz si mnogo, nece nas izaci vise od 2 EU :-DRujevit:ај спусти мало....имај обзира.....добићеш за пиво и за пајп:wink:
gajic:Pa proveri, samo izbrisi bradu posle :-D 8)
Na brzinu vise puta? Zovu te zeka jel' da? :-D A ne, ne volim animal 8)Rujevit:ма лепше је када остане, касније да подсећа на.....![]()
а за брзину не брини.....на брзину више пута 8-)
Rujevit:ај спусти мало....имај обзира.....добићеш за пиво и за пајп:wink:
8-)

gajic:Na brzinu vise puta? Zovu te zeka jel' da? :-D A ne, ne volim animal 8)
Zikica:ja predlazem da mu naplatis pajp, 3-4 dobra keta i jedno 5 jevreja....posteno![]()

Ja i jesam k'o Karmen Elektra :-D U bre, istrcavas go - mozda on nece brzo, ali ja hocu. Bas si mi po meri. :-DZikica:ako ti je stalo do brzine samo misli na mene kako go istrcavam iz kuce i neces brzo cak da je*es i karmen elektru![]()
![]()

gajic:Ja i jesam k'o Karmen Elektra :-D U bre, istrcavas go - mozda on nece brzo, ali ja hocu. Bas si mi po meri. :-D
.......прво код мене :wink:
Чујем хоће да руше капију(ђавољу)?