@FLUID
Ne mislim nista lose.. Pokusavam da razumijem vas u Srbiji, ali istinu za volju sta je sve srpski narod pretrpio ovde u bosni, moram da priznam da je Kostunica ipak pravi covjek..Nisam to slucajno rekao.. U zadnje godine Srbija je imala Nesrecu da je vode ljudi koji nisu iz srbije, samim tim i sada je predsjednik Srbije srbin a da nije iz srbije, Milosevic je bio crnogorac, ako se ne varam, itd, itd..
Ipak, reci cu svoje misljenje.. ovde u Republici Srpskoj vecina srba podrzava Kostunicu i mogu da kazem da je dosta dobar lik.. Nemam protiv onih koji ga ne podnose, ali ne vjerujem iskreno da postoji covjek sa carobnim stapicem koji ce Srbiju preko noci dovesti do nevjerovatnog blagostanja..
Pored toga, kad pogledam neke istupe i zvanicne stavove pojedinih politicara u srbiji, na trenutak pomislim da su stranke u BiH, blagonaklone prema srbima i srbiji..
Svaki istup stranke SDA, Stranke za BiH ili bilo koje druge ne srpske stranke je gotovo melem na ranu kakve istupe imaju neke srecom sitne politcke partije u srbiji..
Pored toga da ne pominjem Natasu Kandic i neno "humanitarno pravo" i ostale ..
Kad saberes i oduzmes Vojislav Kostunica je srbin iz Srbije i zao mi je sto cu neke da razocaram ali ja ga podrzavam kao srbina koji malim ali sigurnim koracima vodi Srbiju ka boljem zivotu, a vjerujem da ce se sa mnom saglasiti i vecina stanovnika Republike Srpske..
Ne zelim nikog da uvrijedim ali ovo je samo moje misljenje i stav..
Pozdrav...