shta bi s redovima???

• Začetnik teme Začetnik teme crow
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Баш ме занима ко ће све бити "крив" што је референдум успео ???
И колико ће још дана бити кукњаве, како је реф. намештен, како је све било кварно ....

И свет ће прихватити, али неки домаћи неће ... Војводина је Србија и тако ће и да остане.

dobro:
Da, da GZ on kao duhovni vodja nije trebao da se mesa u politiku.
Kad je toliko hrabar i zainteresovan zasto se nije Zlobi usprotivio kad je slao Srbe da ginu?
Nego mi sad nasao da podrzava partiski ustav :mad:

pozz
loop ;)
Патријарх Павле осим што је духовно лице је грађанин Србије, има право да гласа и
добио је позив као и сви остали. И тиме што гласа не меша се у политику.

Кад се брани српски свет расут по бившим републикама онда је дужност духовника
да се то подржи, макар и ћутањем. За права и слободу, нажалост некад мора да се гине.

И, овај партијски Устав ... које партије ? :wink:

Ako bi referendum uspeo to bi znacilo da se desila kradja... jednostavno... nije ni dovoljan biraca izasao , pa cak i da su SVI glasali za ustav, ne bi mogao biti izglasan.... jednostavno, ako ustav prodje to znaci da je kradja. Ako ne prodje to znaci da ce sve iz pocetka na prolece, pa ako ne prodje tad, onda na jesen i tako dok ne prodje. Sva ova stvar o ustavu koji je najvisi pravni akt SVAKE zemlje, je suvise neozbljna. Pocevsi od samog ustava, koji je najblaze receno "smesan" do popularisanja retarda Chede... U svakom slucaju, mi gubimo...

GZ:
Kira Neris..

Pitam se samo kakav si ti lik.. Ne bih rekao da je Kostunica gubitnik, nego ti.. Pored sve tvoje zelje da referendum ne uspije, referendum ce ipak da uspije i vise nego sto mozes da zamislis...

I cemu tolika hajka sa vise tema... Izvini, ne zelim da te uvrijedim , ali mi se gadis burazeru onako muski...

Sory, morao sam da kazem sta mislim...

Super,onda zaobidji mene i moje teme.. A moram da ti kažem da se i meni iz dna duše gade takvi sirovi bilmezi sa dve sive ćelije u glavi koji svakog nazivaju "burazeru"..

Sorry,morao sam da kažem šta mislim...

Lacibg:
Баш ме занима ко ће све бити "крив" што је референдум успео ???
И колико ће још дана бити кукњаве, како је реф. намештен, како је све било кварно ....

И свет ће прихватити, али неки домаћи неће ... Војводина је Србија и тако ће и да остане.

Da slazem se sa ovim potpuno.. Dosta je vise podjela..

@Dobro..

Pa vidi, bilo je dosta rasprava o Ustavu i toliko je toga moglo da se procita, ali ljudi zar ne mozete, a prije bih rekao da ne zelite da shvatite, ma kako ovo zvucalo, ali je rijetko slucaj da se oko neceg sloze i pozicija i opozicija, kakav je slucaj sada.. Izuzev nekih manjih stranaka koje su vise naklonjene svima nego li drzavi srbiji i svom narodu, ne bih da ih nabrajam..

Vjerujem da se Natasa Kandic i slicni njoj molili ko zna kom bogu da referendum ne uspije.. Zacudi me razmisljanje ponekih ljudi i nekih ovde na forumu..

Vjerujem da Ustav nije idealan, ali ce u svakom slucaju biti bolji od postojeceg i naravno kroz Ustavne amandmane ce moci da se dogradi i uredi postojeci..

Zasto i zasto toliko potezanje za necim sto je u krajnjem dobrobit za drzavu Srbiju i narod,,

Pocinjem da razmisljam da ovaj Ustav ne mogu da podrze samo oni koji su PROTIV drzave srbije i srpskog naroda..

Postovanje...

Silent Bob:
Koliko ljudi je izaslo?
Koliko glasova je potrebno da se ustav izglasa?
Da li zaista mislis da su svi glasali za ustav?
Колега Тихи, ни ви не обилујете информацијама ...
Него чиста математичка манипулација нечега што још није завршено...
Сачекајмо поноћ, мислим да ће до тада све бити много јасније. :wink:

GZ:
Da slazem se sa ovim potpuno.. Dosta je vise podjela..
...
Vjerujem da Ustav nije idealan, ali ce u svakom slucaju biti bolji od postojeceg i naravno kroz Ustavne amandmane ce moci da se dogradi i uredi postojeci...
Свима је јасно да није идеалан и да кад је на сцени оволико партија, мора бити компромиса ...Па то је једна од суштинских одлика демократије.

Оно што неки не могу да превазиђу је вероватно острашћеност, чак и патолошка
мржња из ко зна којих све разлога. Лепо је речено - да кажем - једногласно
(без претензија о враћању неком једноумљу) да је овај тренутак важан и да га
треба усвојити. Свако нормалан ЗНА колико је било тешко усагласити
текст и садржај Устава. Требало је умирити СПО-СПС, СРС-ДС, чак ДС-Г17+ и ко зна
кога и шта још ...

Наравно да после оволиких антагонизама и њиховог усклађивања мора да
отрпи и ваљаност Устава.

GZ:
Pocinjem da razmisljam da ovaj Ustav ne mogu da podrze samo oni koji su PROTIV drzave srbije i srpskog naroda..
Ovaj Ustav je pokušaj Koštunice, i njegov poslednji trzaj, da pridobije glasače sa sledeće izbore i tako ostane na vlasti jer je pukao gore od Miloševića. Koliko građana veruje Koštunici? Mnogo, mnogo malo. Dobro je poznato da su i demokrate i radikali, najbrojnije političke partije trenutno, podržali ovaj Ustav da bi odmah iza njega išli izbori. A kad se tako mešetari onda svi znamo kroz prethodne godine na šta će to sve izaći. Ko je prepoznao prepoznao je. Rešenje su prvo izbori pa Ustav, da nova vlada sa poverenjem naroda donosi novi Ustav, a ne ova raspala koja samo što nije izdahnula.

@FLUID

Ne mislim nista lose.. Pokusavam da razumijem vas u Srbiji, ali istinu za volju sta je sve srpski narod pretrpio ovde u bosni, moram da priznam da je Kostunica ipak pravi covjek..Nisam to slucajno rekao.. U zadnje godine Srbija je imala Nesrecu da je vode ljudi koji nisu iz srbije, samim tim i sada je predsjednik Srbije srbin a da nije iz srbije, Milosevic je bio crnogorac, ako se ne varam, itd, itd..

Ipak, reci cu svoje misljenje.. ovde u Republici Srpskoj vecina srba podrzava Kostunicu i mogu da kazem da je dosta dobar lik.. Nemam protiv onih koji ga ne podnose, ali ne vjerujem iskreno da postoji covjek sa carobnim stapicem koji ce Srbiju preko noci dovesti do nevjerovatnog blagostanja..

Pored toga, kad pogledam neke istupe i zvanicne stavove pojedinih politicara u srbiji, na trenutak pomislim da su stranke u BiH, blagonaklone prema srbima i srbiji..

Svaki istup stranke SDA, Stranke za BiH ili bilo koje druge ne srpske stranke je gotovo melem na ranu kakve istupe imaju neke srecom sitne politcke partije u srbiji..

Pored toga da ne pominjem Natasu Kandic i neno "humanitarno pravo" i ostale ..

Kad saberes i oduzmes Vojislav Kostunica je srbin iz Srbije i zao mi je sto cu neke da razocaram ali ja ga podrzavam kao srbina koji malim ali sigurnim koracima vodi Srbiju ka boljem zivotu, a vjerujem da ce se sa mnom saglasiti i vecina stanovnika Republike Srpske..

Ne zelim nikog da uvrijedim ali ovo je samo moje misljenje i stav..

Pozdrav...

@GZ
Razumem ja tebe, ali Koštunica nema glasače i tu prestaje svaka priča. Ova vlada je jedva skrpljena i to kroz ucene SPS-a sa kojima ovaj šuruje. Sada mu se sve to vraća. Sve što je govorio da bi došao na vlast je pogazio. Znaš kako je u Mađarskoj onaj priznao da je lagao. Ajde da vidimo i Koštunicu da izađe i da kaže da je lagao. Ali to nećemo doživeti.

OK, da prihvatim to sto kazes.. sa rezervom naravno..

Pored toga, navedi mi jednu jaku licnost koja ce da se nosi sa svim ovim.. Znam ja sa su ljudi iz SPS-a, toliko ljigavi da zele vlast posto poto.. Ipak Milosevic je bio zrtva Mire Markovic i istih tih ljudi.. Sad se upravo i sam plasim da Kostunica ne bude zrtva SPS-a..

Ipak je koliko god neko zelio do sada najjaca licnost srpske politicke scene, bez obzira sta mi mislili ovde na forumu o njemu, ali sagledavajuci malo vise stvari... jos ima veliku podrsku naroda.. pored toga, imao je ima i autoritet i kod naroda, i kod domacih politicara a bogami nekim cudom i kod stranaca...

Pa ostaje da se vidi..
Zelim mu svaku srecu...

Back