SHTA AKO .........

Jel to ono..Stan` bre Milorade..nemo mi cepas te jedne jedine svilene gatje..sama cu da ih skinema aaa i ti si mi nekakooo ..osnazio..veliki si i jak..ce da bude svasta sada Milorade....

Ebes temu.. ..ne daj boze ..jer tesko da bi se ijedna odbranila od takvih nastrtaja..im jos gore ..kada nije jedan vec vise njih..i jos gore ..u nasem drustvu kakvo je..silovana zena nema nikakve sanse da se "opere" da tako kazem..a pocinioc ili vise njih kao po pravilu ..dobijaju male ili smesne kazne....neretko se desavalo da je na kraju ispalo da zrtva silovanja i nije bila silovana vec da je dobrovoljno pristala na to.. Uzas...

Nisu zene tako fizichki slabe kao shto se pricha. Narochito kad im proradi adrenalin i kada pobesne.
E sad gledaj izvrtanje tvoje situacije. Krenesh mojom taktikom, koja mu se mozda svidi. Pustish ga da se primi, i onda ga u trenutku kada to najmanje ochekuje ishutirash, ili ga ugrizesh za jaja najjache shto mozesh ili neshto slichno...zavisno od inspiracije...
Ako ga udarish tamo gde najvishe boli, nece imati snage da te pipne...a ne neshto drugo...

Ma nek se uradi bilo shta, samo ne sme niko da dozvoli sebi da blokira od straha, jer se njih ne treba plashiti...

Nisu zene tako fizichki slabe kao shto se pricha. Narochito kad im proradi adrenalin i kada pobesne.
E sad gledaj izvrtanje tvoje situacije. Krenesh mojom taktikom, koja mu se mozda svidi. Pustish ga da se primi, i onda ga u trenutku kada to najmanje ochekuje ishutirash, ili ga ugrizesh za jaja najjache shto mozesh ili neshto slichno...zavisno od inspiracije...
Ako ga udarish tamo gde najvishe boli, nece imati snage da te pipne...a ne neshto drugo...

Ma nek se uradi bilo shta, samo ne sme niko da dozvoli sebi da blokira od straha, jer se njih ne treba plashiti...

g015.gif

Zanimalo je ustvari koliko vas ce ici taktikom borbe ili bezanja ( sto je po mom misljenju besmisleno jer je vecina muskaraca i jacha i brza ) , a koliko vas ce da se odluci na varijantu "opusti se pa da ti onda ja pokazem "

Zanimalo je ustvari koliko vas ce ici taktikom borbe ili bezanja ( sto je po mom misljenju besmisleno jer je vecina muskaraca i jacha i brza ) , a koliko vas ce da se odluci na varijantu "opusti se pa da ti onda ja pokazem "

Pazi zeznuto je jako biti zena u takvoj situaciji, ako ni zbog chega drugog, onda zbog hormona koji ti rade, i koje jako teshko kontrolishesh. Kada se hormoni ukombinuju sa strahom, glava prestaje da radi, a to je ono shto svaka zena ne sme sebi da dozvoli. Samim tim da neko vec ima unapred smishljenu taktiku svoje reakcije na situaciju koja bi mogla da se desi, stavlja ga u polozaj gde je ispred situacije. To je jedino bitno.

Pa...ako je dobar...silovala bih ja njega.
Ma k.urac bih mu otkinula. Uh! Takve treba kastrirati odma'. Uh! Cini mi se, kada bi mi sada naisao neki manijak, da bih imala snage da ga zadavim golim rukama. I davim i davim i davim....
Inace, uvek nocu nosim bokser u ruci, a umem i da udarim..

Ne bih rekla da je besmisleno. Nikad se ne zna, mozda ti se pruzi prilika da se izvuces, da ga onesvestis udarcem u glavu, ili slicno.
Mislim da se cesto silovanja desavaju od strane poznanika, ili ljudi kojima verujemo. To je najstrasnije, jer te stave u situaciju da ne mozes da se branis kako bi se inace branila. Na primer, pustis ga u kucu...sta ja znam...onda valjda imas manje dokaza da nisi pristala. Ili ako je u pitanju momak sa kojim si izasla, ili muz...

To da ih strah "pali" to je tacno,kao u filmu "Sin City" gde onom ne moze da se digne dok riba ne vristi.
Od mog druga mama je radila anketu medju silovatljima i najcesca mesta gde vole da ga "mecu" su bila:
1.guza
2.uvo(nije mi jasno kako?!)
3.pupak(joj nejasnije)

Па, тако ми се и чинило од почетка да си поставила тему чекаући да видиш колико жена ће рећи тај отрцани фазон:''Опустила бих се и уживала колико могу, кад већ не могу да се одбраним''...:roll:

Мислим, иначе, ситуације у којима бисмо могле да се нађемо а да нам прети силовање су толико рзаличите да се не може одговорити на исти начин.

Питање је да ли жели да те силује момак, бивши момак, муж, познаник, непознати манијак, наоружан, ненаоружан, физички јак или слабији...јер би и однос према ситуацији и наш приступ свему био другачији...
Као и то да ли се налазимо у затвореном простору или на отовреном, у каквом окружењу...Ма има хиљаду фактора...

Иначе, да, била сам у ситуацији да сам могла бити силована, више пута, неколико пута нападали су ме манијаци на улици, и сваки пут сам реаговала другачије...

Оно што сам научила после трећег напада је - треба вриштати што те грло више носи, а уколико можеш - бежати најбрже што знаш!

Back