didy_yu
Aktivan član
- Poruka
- 1.792
Situacija je sledeca.Desi vam se , ne daj Boze , da se nadjete u situaciji da budete silovane . Oko vas nigde nikog .Shta cete da uradite ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakva policija , covek hoce da te siluje , nije te poveo na korzo
ali uvek nosim onaj sprej sa sobom tako da bi bila skroz ok
Kakva policija , covek hoce da te siluje , nije te poveo na korzo
sve mislim da će neki manijak zbog toga da odustane...rekla mu da imam HIV,sta god mi padne napamet samo da odustane..
zato sto si je postavila na vrlo neozbiljan nacin!na to pitanje moze da se odgovori samo ako ti se desi...
Uh, pa ne znam da li bih mogla tako. Ja sam sigurna da bih se odsekla (jednom me je neki lik pratio i mislila sam da ću već od toga da dobijem srčku, noge mi se odsekle, mozak se isključio, jedino sam imala želju da trčim kao zec).E pa ovako. AKo je u pitanju manijak, onda bi silovanje pokushala da izbegnem sledecim ponashanjem. Napala bi ja njega. Zavodila bih ga. Radila bih sve shto ga ne pali, znajuci da je ono shto ga istinski pali moj strah. A naravno pored toga bi onako samouvereno, shaljivo rekla da imam hiv, i da bash dugo nisam imala sex, tako da mi je on doshao kao kec na 11.Mislim da bi se uplashio.
Ukoliko bi neko koga znam pokushao da me siluje...hmmm..mislim da niko koga znam ne bi imao herca da uradi tako neshto...
Tako da...eto vam saveta kako da se spasite od manijaka...
Zapamtite samo jednu stvar: "njih lozi vash strah"
E pa ovako. AKo je u pitanju manijak, onda bi silovanje pokushala da izbegnem sledecim ponashanjem. Napala bi ja njega. Zavodila bih ga. Radila bih sve shto ga ne pali, znajuci da je ono shto ga istinski pali moj strah. A naravno pored toga bi onako samouvereno, shaljivo rekla da imam hiv, i da bash dugo nisam imala sex, tako da mi je on doshao kao kec na 11.Mislim da bi se uplashio.
Ukoliko bi neko koga znam pokushao da me siluje...hmmm..mislim da niko koga znam ne bi imao herca da uradi tako neshto...
Tako da...eto vam saveta kako da se spasite od manijaka...
Zapamtite samo jednu stvar: "njih lozi vash strah"
Uh, pa ne znam da li bih mogla tako. Ja sam sigurna da bih se odsekla (jednom me je neki lik pratio i mislila sam da ću već od toga da dobijem srčku, noge mi se odsekle, mozak se isključio, jedino sam imala želju da trčim kao zec).