bograta2
Zainteresovan član
- Poruka
- 201
Bobo, hvala na linkovima za Pride. Skinuo sam jedan mec ali ne mogu da ga pustim ni na jednom player-u. Mecevi su NSV File formatu. Ima li resenja?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izgleda da si u pravu. Ja sam prilicno siguran da sam to negde procitao ali ko zna gde je to bilo, i ko je to pisaobograta2:Nisam znao da Fjodor vezba boks od 12 godine? Mislio da sam negde procitao da je poceo da proucava udaranje 2000. godine.
Dakle, od 11-te dzudo i sambo, od 2000-te RINGS i pocinje da se takmici u combat sambu.17) Кoгa Вы решили зaнимaться бoевыми искусствaми? Кoгдa смешaными бoевыми искусствaми, кoгдa сaмбo? Кaк дoлгo и чем Вы зaнимaлись?
С 11 лет начал заниматься дзюдо и самбо. В 2000 году перешел в бои RINGS и начал выступать в боевом самбо.
Kongo se je borio u Zagrebu 04.06.prošle godine u sklopu turnira KOTR....zaista izgleda impresivno,ali mi se čini da je malo spor,mada žestoko udara koljenima.gnjec:sta kazete za ovog borca?
http://www.sherdog.com/fightfinder/fightfinder.asp?FighterID=2193
meni izgleda veoma dobar...nisam ga nesto puno gledao...ali sta sam uspeo da nadjem ok mi izgleda covek...mozda ce i moci da zapreti silviji
jedino mu je rekord pogresan...trebalo bi da je 19-2-1
Da,borio se je i s Basrakom,mislim da je to bilo u Francuskoj.Boba_N_S:Ja mislim da je on radio mec sa Dusanom Basrakom u kik-boksu, nisam siguran ali mislim da je to on ,
onaj borac je takodje bio francuz . . .
Da, mislim da je Mirko u prosloj borbi imao 101 kg. Mino je isto podigao kilazu, i u 2-oj i 3-oj rundi protiv Werduma je delovao umorno.Videcemo kako ce Wanderlei biti u svojoj borbi.Boba_N_S:Covek ima 99 kg , e to je opasno , Mirko je rekao da za GP ima nameru da izadje sa 103-105 kg ili tako nesto , Shogun u HW . . .zanimljive stvari . . .