Shooto - MMA (Ultimate Fight)

Evo i ja da se javim...Hvala djoni na pozivu...Drago mi je da mogu da ucestvujem sa vama u diskusiji jer sam MMA fan odavno i voleo bi da se mma prosiri i bude priznat u srbiji kao i u hrvatskoj...Inace sam Mirkov vatreni navijac i trebao bi uskoro da se upoznam sa njim...

A da i interesuje me da li i u Srbiji ima ljudi koji bi mogli da ucestvuju u mma tucma???Malo sam neobavesten jer ne zivim u Srbiji...

pozzz vampir33

Procitala sam sve sto ste napisali i svaka Vam cast.
Posto se bograta2 javio na temi o sportu kojim sam se ja dugo bavila, ostavio je otvoren poziv da vidimo o cemu se radi na ovoj temi.
P.s. Posto bas nema nesto devojaka na ovoj temi resih da to malo popravim ovim postom. :)
Veliki pozdrav za sve vas i zelim vam sve najbolje na predstojecim takmicenjima.

Jugoslovenka:
Procitala sam sve sto ste napisali i svaka Vam cast.
Posto se bograta2 javio na temi o sportu kojim sam se ja dugo bavila, ostavio je otvoren poziv da vidimo o cemu se radi na ovoj temi.
P.s. Posto bas nema nesto devojaka na ovoj temi resih da to malo popravim ovim postom. :)
Veliki pozdrav za sve vas i zelim vam sve najbolje na predstojecim takmicenjima.

Dobro nam dosla i svaka ti cast ako si citala svih 44 stranica koliko smo napisali do sada. :grin:

bograta2:
Dobro nam dosla i svaka ti cast ako si citala svih 44 stranica koliko smo napisali do sada. :grin:

Jesam jesam...cak sam i pregledala skoro sve linkove koje ste postavili.. :shock: ..vidis kako sam bila vredna.. :lol:
Radim trenutno u drugu a nema bas nesto posla...
Vasa tema mi je prijatno ispunila vreme...
Znate sta, ne bih ja vas da davim jer se vasim sportom ne bavim pa ne bih znala o cemu da pricam sa vama jer je tema razgovora usko vezana za vas sport ali nije da ne znam o cemu se radi :lol: jer gledam na eurosportu borbe kad naletim na njih i za neke borce koje spominjite sam cula i gledala borbe....
Pa cu ja zato pratiti vasu temu a vi kad me se uzelite vicite :lol: :lol: :lol:

Jugoslovenka:
Jesam jesam...cak sam i pregledala skoro sve linkove koje ste postavili.. :shock: ..vidis kako sam bila vredna.. :lol:
Radim trenutno u drugu a nema bas nesto posla...
Vasa tema mi je prijatno ispunila vreme...
Znate sta, ne bih ja vas da davim jer se vasim sportom ne bavim pa ne bih znala o cemu da pricam sa vama jer je tema razgovora usko vezana za vas sport ali nije da ne znam o cemu se radi :lol: jer gledam na eurosportu borbe kad naletim na njih i za neke borce koje spominjite sam cula i gledala borbe....
Pa cu ja zato pratiti vasu temu a vi kad me se uzelite vicite :lol: :lol: :lol:

Ako te nesto bude zanimalo slobodno pitaj, nemoj da se stidis. :)

bograta2:
Ako te nesto bude zanimalo slobodno pitaj, nemoj da se stidis. :)

Iskreno, ja bih to volela da jedno od vasih takmicenja ili treninga pogledam uzivo...
Deluje mi kao vrlo brutalan sport, MNOGO grublji i od dzudoa, samboa ili dziudzice, znaci od onoga sto ja poznajem u praksi i sto sam trenirala.
Ti si negde na pocetku teme rekao da vlada pogresno misljenje ljudi da su sportisti koji bave ovim sportom, ne secam se tacno ali nesto kao, propalice...
Ja sam nekako stekla utisak da su to vrlo grubi ljudi, i u privatnom zivotu...verovatno gresim jer je dokazano da su muskarci koji se bave borilckim vestinama cak i nezniji prema suprotnom polu od ovih drugih jer su svesni svije snage i fizickih sposobnosti pa dosta paze da nekoga ne povrede...
Ako ikada budem u prilici, ili ako se eventualno nesto od toga pojavi u mom gradu (u sta sumnjam) ici cu da pogledam kako je..
Ne da treniram :lol: , vec samo da osetim atmosferu.

Pa da, rekao sam da vlada predrasuda u vezi MMA boraca. Naravno da ima svakakvih ljudi(ima ih u svim sferama zivota) ali generalno MMA borci su mirne i stabilne licnosti.

Sto se tice toga da je sport brutalan mogu reci da je grub ali sto se tice povreda boks i americki fudbal su mnogo opasniji. Jedini nacin da pobedis u boksu je da udaras i udaras protivnika(i to uglavnom u glavu) a u MMA ima i drugih nacina i cesto se desava da su posle meca oba takmicara nepovredjeni.

Kupi nedeljnik Evropu i njoj mozes procitati clanak o nama i o MMA.

ShooterMMA:
Ljudi treba mi pomoc oko besplatnog foruma, jednostavnog za odrzavanje za nas novi site CDSMMA.com. Ako neko ima neku informaciju neka javi. Ja licno nisam upucen u tematiku

Evo ovako sad sam se cuo sa jednim prijateljom...
Posto vidim da ti nemas jos uvek ni host ni domain...Ja saam ga pitao da li moze da instalira npr forum...E sad neznam el ti hoces da zakupis domain i host ili kako...
Evo on isto i prodaje domaine i host...I ovako...Kaze 20 € za godinu dana i host i domain i instalirace ti forum za dzabe ali ce biti kao sto ti je Djoni pokazao onako obican subsilver...A ako hoces poseban stile i logo i sve sto ide dorada..Za 35 evra sve to za godinu dana..A ako neuzmes kod njega host i domain onda ce ti uraditi besplatno instalaciju obicnog phbb foruma.Eto tako...Ovo sam se ja raspitao zato sto bi i ja voleo da budem na tom sajtu i forumu aktivan clan..Pozzz

vampir33:
Evo ovako sad sam se cuo sa jednim prijateljom...
Posto vidim da ti nemas jos uvek ni host ni domain...Ja saam ga pitao da li moze da instalira npr forum...E sad neznam el ti hoces da zakupis domain i host ili kako...
Evo on isto i prodaje domaine i host...I ovako...Kaze 20 € za godinu dana i host i domain i instalirace ti forum za dzabe ali ce biti kao sto ti je Djoni pokazao onako obican subsilver...A ako hoces poseban stile i logo i sve sto ide dorada..Za 35 evra sve to za godinu dana..A ako neuzmes kod njega host i domain onda ce ti uraditi besplatno instalaciju obicnog phbb foruma.Eto tako...Ovo sam se ja raspitao zato sto bi i ja voleo da budem na tom sajtu i forumu aktivan clan..Pozzz

Hvala tebi i Djoni-ju na pomoci :grin: , kontaktiracu ljude koji rade sajt da tacno vidim sta njima treba.

PRIDEFC.gif

BUSHIDO SURVIVAL'06:
2ND ROUND Only on FSN - 7:00pm Nationwide

PRIDE is ready for their BUSHIDO show, featuring the 'SURVIVAL' round of a tournament at 85 KG. Also featured is a handful of sectacular matchups in the lighter weight divisions.

COMPLETE LINEUP (Subject To Change):
- Dan Henderson versus Kazuo 'Hitman' Misaki
- Dennis Kang versus Amar Suloev
- Ryo 'Pirahna' Chonan versus Paulo Filho
- Gegard Mousasi versus Akihiro Gono
- Chris Brennan versus Tatsuya Kawajiri
- Gilbert Melendez versus Nobuhiro Obiya
- Jason Black versus Shinya Aoki
- Jeff Curran versus Hatsu Hioki
- Butterbean versus Minowa Ikuhisa

ufcsmall.jpg

UFC 62: LIDDELL VS. SOBRAL - THIS SATURDAY!

UFC 62: LIDDELL VS. SOBRAL
Saturday, August 26th, 2006
Mandalay Bay Events Center, Nevada

UFC 62 - Complete Lineup:
- Chuck Liddell vs Renato Sobral
- Forrest Griffin vs Stephan Bonnar
- Cheick Kongo vs Christian Wellisch
- Hermes Franca vs Jamie Varner
- Wes Combs vs Wilson Gouveia
- David Heath vs Cory Walmsley
- Rob MacDonald vs Eric Schafer
- Yushin Okami vs Alan Belcher
- Nick Diaz vs Josh Neer

Zaboravio si neke borbe . . .evo i najave u FLASH obliku , pogledajte zanimljiva je
http://www.geocities.jp/damekinq/bushido_12_org.swf

73 KG, 2R 5M
Daisuke Nakamura (U-FILE CAMP) vs. Seichi Ikemoto (Team BOON!)

73 KG, 2R 10M/5M
David Baron (French Konnection) vs. Takanori Gomi (Team RASCAL)

73 KG, 2R 10M/5M
Hayato Sakurai (Mach Dojo) vs. Luciano Azevedo (Renovacao Fight Team)

73 KG, 2R 10M/5M
Mitsuhiro Ishida (T-BLOOD) vs. Cristiano Marcello (Chute Boxe)

73 KG, 2R 5M
Hiroyuki Abe (Abe Ani Combat Club) vs. Naoki Matsushita (MB3z)

Ovaj turnir ce biti stvarno dobar,mnogo ,mnogo bolji od dolazeceg UFCa (proslog,buduceg,bilo kog) jedva cekam da odgledam snimke.Henderson,Filho,Soluev i Ghono prolaze , nadam se da ce Gomi biti u adekvatnom raspolozenju . . .jedva cekam da skinem snimke

Pitanje je dali ce Gono da prodje Mousasi-ja, Suloev da prodje Kang-a i Henderson Misaki-ja.
Ako se ne varam Hendersonu i Misaki-ju je to drugi mec i u njihovom prvom(pre nekoliko Pride-ova) Henderson nije moao da ga nokautira i Misaki je dominirao kada su bili u parteru. Misaki je takoodje pobedio Phil Baroni-ja. Misaki je judista sa dobrim stand up-om. Ustvari on je all around.
Danis Kang je nokautirao(i to tesko) Ninju za 30 sekundi i nema sumnje da je zver.
Meni se cini da je Mousasi bolji udarac od Gono-a ali videcemo.

Da, nista nije sigurno , ja sam samo naveo borce koji po meni imaju prolaz Gono mislim da ce proci ako borba ode do kraja jer po meni ima vece sanse od Misakija , ipak je Henderson mnogo dobar borac , mada istina u njihovom prvom mecu jeste bilo gusto ,a neki od japanaca mora proci. Sto se tice Kanga mislim da je on bolji od Amara ali moguce je iznenadjenje.

Back