Shooto - MMA (Ultimate Fight)

Jos jedna odlicna vest iz Shootersa

Uskoro ce Shootersi posle MMA i SW koncepta (koji su pokazali izuzetne rezultate na takmicenjima) predstaviti i BJJ / Gi koncept !!!

Na konceptu su radili August Wallen i Martin Jansen ali jos bolja vest je ta da u samom stvaranju BJJ / Gi koncepta aktivno ucestvuje i nas Bograta2 !!!

Od sada ce ShootersMMA imati i BJJ / Gi tim. Sada je sve zaokruzeno MMA, SW, BJJ.

What is the goal with tchniqalhe BJJ section within Shooters?

1. The goal is to be able to give all instructors and academies within SHooters MMA that wants it access to a great BJJ concept in a practical way (like the other courses) so that they can implement it and widen their knowledge and busines).
2. We also want to give those who want to compete in BJJ, tools that gives them good results.
3. We want to be able to grade so that people can advance and fight in higher division without having to tie themselves to an instructor outside the team (unless they want to of course).
4. We want to develop and expend the Shooters concept so we can fight under more or less any rules within our field and use the knowledge to raise the level of all our concepts. The MMA concept developed a lot after we worked with the SW concept, I think the SW concept will develop all lot by working with a BJJ concept.
5. And we hope to make Shooters stronger by being even more complete also in PR.

Tim za pobede "ShootersMMA"

Evo komentara o nasem Bogratu2 koji je napisao jedan od najboljih takmicara ShootersMMA tima, Tomas Valentin:

" Mark Lajhne

I must say that it was a great honour to sparr with such a fantastic elit athlete as Mark, a humble and true gentleman. If Mark would focus a lot on his standing up skills and keep his chin down he will become a great MMA champion. Im happy having him on my team instead of against me."

Mogu samo reci da smo i mi ponosni na to da on predstavlja nas, nas tim Car Dusan Silni, a pre svega Srbiju tamo u Svedskoj.

ShooterMMA:
Evo komentara o nasem Bogratu2 koji je napisao jedan od najboljih takmicara ShootersMMA tima, Tomas Valentin:

" Mark Lajhne

I must say that it was a great honour to sparr with such a fantastic elit athlete as Mark, a humble and true gentleman. If Mark would focus a lot on his standing up skills and keep his chin down he will become a great MMA champion. Im happy having him on my team instead of against me."

Mogu samo reci da smo i mi ponosni na to da on predstavlja nas, nas tim Car Dusan Silni, a pre svega Srbiju tamo u Svedskoj.

Sto se tice Tomas Valentina moram da uzvratim komplimentima. Tip je zivotinja, odlican udarac(mislim da je neko pomenuo da je bio prvak Svedske u boksu ali nisam siguran), dobro rve i ima sjajan parter. Nekolika stranica unazad ima link njegove poslednje borbe protiv Brazilca koji je crni pojas u BJJ-u a Tomas je uspeo da ga zavrsi. Vredi pogledati.

Najvise me je odusevio kada je u sparingu izveo tehniku bacanja ippon seoi nage na jednom momku iz Skotske svojstvenu za Judo. Kada sam ga pitao gde je to naucio rekao mi je da je gledao Olimpijske igre u Judo-u i video taj potez tamo. Zapisao je sta je video i kasnije vezbao sam. Em sto je judo najtezi za nauciti nego se pride radi u kimonu i to je on video i kasnije prilagodio MMA potrebama.

Veoma me je impresionirao.

Drago mi je da sto momci iz Svedske imaju lepo misljenje o meni i trudicu se i dalje da sto vise naucim i steknem iskustva.

P.S. Poboljsali su mi se kick-ovi. Izgleda da imam neku prirodnu sklonost ka njima.

nije me bilo par dana...pozlilo mi pa sam bio sav nikakav a i otislo mi internet vreme...

mark drago mi je sto ti ide tako dobro...buduci sampion koliko vidim :) to sto ne drzis bradu dole nije nista strasno...naucices se...samo jos malo vremena da prodje...svako ima nesto sto mu je problem, a sto se kick-ova tice...pa super su ti krenuli jos dok si bio ovde...a inace si jak tako da imas snage za jak udarac...

treneru kako se radi na treninzima? ja umirem ovde kuci :(

поздрав добри људи.

јел би могао неко из Цар Душан клуба да ми да ближе информације о клубу?тј. где су тренинзи,кад и колико трају,која је цена,јел примају почетнике и слично.може и на мејл,претпостављам да је доступан.
хвала и свако добро.

Mateja_Bg

Zasto bi morao da poznajes sve aspekte treninga kada se necete nigde takmiciti a i male su sanse da cete upotrebiti vestinu na ulici s obzirom da je Aikido prvenstveno vestina mira?

Sportski trening je prvenstveno usmeren rezultatu u slucaju takmicerskog sporta. Kada je u pitanju rekreativni sport onda je usmeren smanjenju stresa i zabavi ali i poboljsanju zdravstvenog stanja i tehnike koja se moze uvezbavati kroz sparing(kada su u pitanju borilacki sportovi).

Kako u Aikidou simulirati realne uslove? Nikako!

gnjec

Ubise se Tajlandjani!

Bilo bi dobro da neko ko je najblizi informacijama (npr. Gnjec) na ovom topicu objavljuje najnovije rezultate sa UFC-a, Pride-a i znacajnijih MMA takmicenja.

Voleo bih kada bi ova tema ostala rezervisana za MMA i kada nebi zapocinjali neke tema oko drugih borilackih vestina (za njih postoje drugi topici na ovom forumu), kako bi izbegli nepotrebne rasprave.

Neka nase teme ostanu Shooto, MMA, SW

ShooterMMA:
Bilo bi dobro da neko ko je najblizi informacijama (npr. Gnjec) na ovom topicu objavljuje najnovije rezultate sa UFC-a, Pride-a i znacajnijih MMA takmicenja.
Kad smo vec kod rezultata, nemojte zaboraviti u subotu na Eurosportu 1 od 23.45 do 1.45 Pride FC!!!! :shock:
Jos se ne zna koji turnir ce prikazati, ali koji god da prikazu, ovo je korak od 1000 milja za Eurosport. Dakle, mozemo ocekivati i u buducnosti Pride na Eurosportu :-D
Ako bude promjena termina, javicu vam!

Slične teme

Back