Shooto - MMA (Ultimate Fight)

gnjec:
jeste; ) to ti je moto americkih marinaca :)

hoces od sas-a? :)

be bold, bloody and result :)


Nije nego je "No pain no gain".

Game nebi imalo smisla.

http://en.wikipedia.org/wiki/No_pain_no_gain

Uostalom ukucaj na pretrazivacu.

Mislio sam da je moto Americkih marinaca "Semper fidelis" koji oni skracuju na Semper fi a moto SAS-a je "Who dares wins".

http://archives.cnn.com/2001/WORLD/europe/09/28/ret.sas.profile/

http://en.wikipedia.org/wiki/Special_Air_Service


Be bold, bloody and result isto nema smisla.
Cini mi se da si pomesao neke stvari.
 
Pozdrav iz Gladius-a i Geteborga svim Srpskim MMA borcima!

Poseban pozdrav 2 Srpskim MMA trenerima Jovan i Sasa skim sam imao cast da idem MMA instruktorski kurs ovde u Geteborgu i bograta2 skim skoro svakodnevno sada treniram.

Danas dva nasa boraca idu na Fighter Extreme u Helsingborg u juznom delu Svedske da se bore. Martin Janson u submission wrestling protiv Bruno Carvalho (BJJ and judo crni pojas) i Jens Östling ice shootfighting/ amateur MMA mec = 1 runda 5 minuta, udarce na zemlji su zabranjeni.

Martin Janson je izmedju najboljih u Svedskoj u svojoj kategoriji -85 kg u submission wrestling i pobednik je vise nacionalnih takmicenja.
http://www.shootersmma.com/default.asp?page=fighters&iDoit=3&FighterID=64

Jens Östling je instruktor u Gladius-u i vrlo dobar tehnicki i fizicki spreman. Bice zanimljiv mec.
http://www.shootersmma.com/default.asp?page=fighters&iDoit=3&FighterID=905

Inace sad treniramo MMA intenzivno i tehnicko i treninzi zahtevaju 100% koncentracije i discipline. Ljudi koji nisu spremni za to obicno otpadaju. Bograta2 se odlicno uklopio i mislim da ga sada svi gledaju kao deo kluba. Samingnum novi Thai box trener je uveo novu svezu i dinamicnu krv u thai box treningu i dobra stvar je sto zna Engleski i sto ti aktivno objasnjava tehnicke aspekte. Danas je subota, jedini slobodan dan bez treninga i vreme da se telo malo opusti i da se razmisli o tome sta se naucilo tokom sedmice, sutra krecemo ponovo sa MMA-om.

Toliko za sada i cujemo se uskoro!

Gladius Victor! :twisted:
 
Pozdrav za tebe ShooterSw

Inace ShooterSW je jedan od najperspektivnijih amater MMA i SW boraca na dalekom severu. Osvojio je vec nekoliko SW i amater MMA turnira. Covek iz nasih krajeva i za razliku od uobicajenog karakterisanja MMA borca, covek studira i veoma je jedna prijatna osoba.

Imao sam zadovoljstvo raditi sa njim na instruktorskom kursu, i mislim da smo dosta pomogli jedan drugom razmenjujuci iskustva.

Bograta2 je je odlican sportista i ima izrazen takmicarski mentalitet, sto je jedan od uslova da bi se uspelo u ovom sportu. Kao sto rece ShooterSW ako covek nije sposoban na velika odricanja, rad i disciplinu, covek obicno otpada.
A to je narocito izrazeno u ovom (MMA, Shooto, UFC) sportu, koji predstavja sam vrh borilackih vestina.

Pozdrav za Sasu Topola, jednog od dva ShootersMMA instruktora u SCG
 
Hvala na pozdravima agapija.

Upravo smo se vratili iz Helsinborga gde je Martin Janson izgubio od Brazilca na poene a Jens Ostling je pobedio rear naked choke-om.
Inace taj Brazilac ce drzati SW seminar u Subotu i jedva cekam da zategnem sa njim.

Inace svi se ponasaju veoma prijateljski prema meni i lepo su me primili.
 
Jedna lepa novost:

Elina Nilson, instruktor Shooters MMA, je postala Sampion Svedske u Box-u. Upucujemo joj cestitke, devojka je pravi sampion.

Tekst sa intraneta:

Elina Nilsson Champion

After really bloody final where she out-classed her opponent Elina became Swedish boxning champion in -66kg (up to 17 fights).
 
Cestitam Jovanu i Sasi! Uveren sam da cete uspesno obaviti posao!

Jos jedna dobra vest. Svedska odbrana je izabrala Shootfighting kao vojnicki sport u kome ce se trenirati vojnici i prvi instruktori ce biti spremni u Septembru. Shooters ima klub K3 u Karlsborg-u gde su instruktori takodje oficiri K3 ranger/airborne bataljona i oni su mnogo radili da bi se to ostvarilo. Jedan oficir/ instruktor je takodje uspesan profesionalan MMA borac- Klas Åkesson.
http://www.shootersmma.com/default.asp?page=fighters&iDoit=3&FighterID=70

Samo da napomenim da je Svedska odbrana jena od naj uvezbanijih i naj bolje opremljenih u Evropi. Mnogo to znaci sto je ovaj sport uspeo da dobije zeleno svetlo i da prodje sve ispite i kontrole pa da postane sastavni deo odbranbenih snaga.

To je sve za sada!
 
Divno, uzivam! Oduvek sam zeleo da treniram Tajlandski boks. Judo me je cale prisilio da treniram. Mene su oduvek zanimali udaracki sportovi i judo sam zavoleo tek posle godinu dana treninga.
Imam jos puno losih navika koje treba da ispravim(da drzim bradu dole, stegnute zube i disanje na nos dok sam u razmeni udaraca, ne spustati ruke) ali mislim da mi lepo ide.

Kako je kod vas? Jel vas muci Kameni?
 
Samo polako, ako budes uporan sve ce doci na svoje mesto.

Nagovorite Kamenog da vam malo vise drzi partera a i ja cu mu to reci.
Toliko je togo sto se mora vezbati da bi covek bio dobar u ovom sportu.

Pisem dnevnik na engleskom i dostavljam ga Shootersima jednom nedeljno. Oni ga zatim objavljuju na njihovom intranetu. Mislili su da bi bila dobra ideja da citaju utiske nekoga sa strane i ja se slazem sa tim. Posto Kameni kao instruktor ima pristup njihovom intranetu rekao sam mu da uradi copy i zatim paste na ovaj forum. Nadam se da vam nece biti dosadno da citate moj dnevnik.
 

Back
Top