Shingeki no Kyojin (Attack on Titan)

Hehe. Ne znam brate kad ja gledam Japansku kinematografiju, nekako mi je bez-ukusno. Mozda sam previse navikao na holywood. Mada volim da gledam Azijske filmove sa borilackim vestinama. Tu im realno skidam kapu, ali ovako sa specijalnim efektima/eksplozije, definitivno nije Japanski stil. Inace, jel se onaj momcic (onaj njen mutavi brat) lize sa mikasom ili je to neko treci? :lol:

Hehe. Ne znam brate kad ja gledam Japansku kinematografiju, nekako mi je bez-ukusno. Mozda sam previse navikao na holywood. Mada volim da gledam Azijske filmove sa borilackim vestinama. Tu im realno skidam kapu, ali ovako sa specijalnim efektima/eksplozije, definitivno nije Japanski stil. Inace, jel se onaj momcic (onaj njen mutavi brat) lize sa mikasom ili je to neko treci? :lol:

E ako stave da se Eren i Mikasa smuvaju ja šaljem nuklearku na Japan :lol:

E ako stave da se Eren i Mikasa smuvaju ja šaljem nuklearku na Japan :lol:

Mislim da je to razlog zasto su Ameri bacili dve atomske bombe. :p

Pomesao sam ne znam ko je eren,moracu da se logujem na MAL da vidim. Ako je ona plavusa (mislim na onog plavusana), I give up from this movie right away!

Inace uveliko iscekujem Annie u filmu. Definitivno moj favorite iz prve sezone. I stvarno,stvarno se nadam da nece biti Azijatkinja! :(

Takodje da pohvalim i kostime, fino su uradili kostime.

P.S Checked it on google,ne znam koji mi je username, lol. Inace sta znam,Mikasa je pokazivala neka emocija ka Erenu, mada nista iskljucivo. Lako moze da bude "Nah,he's just my bruh". Nekako mi je previse brzo da odmah u prvom filmu spoje njih dvoje.

Poslednja izmena:
Moraću da te razočaram... nema Annie ;)

maxresdefault.jpg

Film, koliko vidim, će biti totalno nešto van mange; sve nešto "originalno" i bezveze with all Asian cast :P

- - - - - - - - - -

Ovo bi bio vrh!

tumblr_n03ed8Kqq71sv0ezso1_1280.jpg

Nooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo! Kako da ne ubace jednog od najboljih likova u season 1, isto nema Levija, seriously bruh!? What kind of bullshit is this?

P.S Takodje Eren mi je jako cudan,figura ovog glumca definitivno nije za Erena. **** you Japan!

poster4765.jpg

Back